ترامپ، عراق را به اعمال تحریمهای شدید تهدید کرد

دوشنبه 16 دی 1398
05:29
ترامپ، عراق را به اعمال تحریمهای شدید تهدید کرد رئیس جمهور آمریکا در واکنش به مصوبه پارلمان عراق درباره اخراج نظامیان آمریکایی، بغداد را به اعمال تحریمهای شدید تهدید کرد.

العالم-امریکا

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در مسیر بازگشت از فلوریدا به واشنگتن در واکنش به مصوبه پارلمان عراق درباره اخراج نیروهای آمریکایی، عراق را به اعمال تحریمهای گسترده از سوی واشنگتن تهدید کرد.

براساس گزارش خبرنگاران آمریکایی،ترامپ گفته ما نیروهایمان را از عراق بیرون خواهیم کشید اما اول عراق باید هزینه پایگاه هوایی آمریکا را بپردازد.

به دنبال حمله تجاوزکارانه آمریکا به سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس در نزدیکی فرودگاه عراق، نمایندگان پارلمان عراق روز یک شنبه در اقدامی طرح پایان حضور نظامیان خارجی در خاک کشورشان را مورد تصویب قرار دادند.

پیش از این مورگان اورتاگوس سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفته بود: در حالیکه واشنگتن منتظر توضیحات بیشتر در زمینه ماهیت قانونی و تاثیر قطعنامه پارلمان عراق است، ما قویا از رهبران عراقی می‌خواهیم که اهمیت روابط اقتصادی و امنیتی دو کشور و اهمیت حضور ائتلاف برای شکست داعش را مورد بررسی قرار دهند.

پایگاه خبری آکسیوس نیز به نقل از دو مقام آمریکایی و یک مقام عراقی گزارش داده که دولت دونالد ترامپ به دنبال متقاعد کردن مقامات عراقی بوده تا جلوی مصوبه پارلمان این کشور در زمینه اخراج نظامیان خارجی را بگیرد اما لابی واشنگتن ناموفق بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن


ادعای آمریکا درباره لغو بخشی از تحریم‌های مرتبط با ایران


"صاعقه" جان فوتبالیست تایلندی را گرفت + فیلم


بقائی: برنامه‌ای برای سفر به قطر و پاکستان نداریم/بیانیه مشترک ایران و عمان در مرحله تدوین