صالحی: شهادت حاج قاسم احیای مجدد مبارزه با استکبار است

دوشنبه 16 دی 1398
16:11
صالحی: شهادت حاج قاسم احیای مجدد مبارزه با استکبار است رییس سازمان انرژی اتمی گفت: شهادت حاج قاسم (سلیمانی) احیای مجدد مبارزه با ظلم است و این شهادت درس تازه‌ای در مبارزه با ظلم و در شناخت استکبار به ما داد.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

علی اکبر صالحی روز دوشنبه در حاشیه مراسم تشییع سردار سپهبد قاسم سلیمانی و یارانش در دانشگاه تهران، در گفت و گویی اظهار داشت: شهادت حاج قاسم تولد دیگر برای مبارزه با استکبار است. شهادت حاج قاسم احیای مجدد مبارزه با ظلم است که درس تازه‌ای در مبارزه با ظلم و در شناخت استکبار به ما داد. همانطور که مردم می‌گویند حاج قاسم شهید، زنده‌تر از حاج قاسمی بود که زنده بود و شهادتش بیشتر از زمان حیاتش کاربرد دارد.
رییس سازمان انرژی اتمی عنوان کرد: نگرانی‌هایی که الان در دل استکبار افتاده از گفت وگوها، صحبت‌ها و نحوه بیانشان متوجه می‌شوید که لرزه در صحبت‌هایشان است و اینها نشان می دهد که این خون شهید هیچ‌وقت پایمال نخواهد شد.
به گزارش ایرنا، سردار سپهبد قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی مهندس از فرماندهان حشد الشعبی و تعدادی از هم‌رزمانش بامداد جمعه ۱۳ دی ۱۳۹۸ در پی حمله تروریستی متجاوزان آمریکایی در نزدیکی فرودگاه بغداد به شهادت رسید.
پیکر شهدای این حمله تروریستی روز شنبه (۱۴ دی) به ترتیب در حرمین کاظمین‌(ع) و سپس در بغداد و بعد از آن در کربلای معلی در جوار حرم امام حسین (ع) و حضرت عباس (ع) و در نجف اشرف در جوار حرم امیرالمومنین(ع) تشییع شد. همچنین دیروز (یکشنبه ۱۵ دی) پیکر شهدا پس از ورود به ایران، ابتدا در اهواز و سپس در مشهد مقدس و در آستان قدس رضوی (ع) با حضور میلیونی مردم تشییع شد.
صبح امروز دوشنبه هم پس از اقامه نماز رهبر انقلاب بر پیکر شهدای مقاومت پیکرهای مطهر شهدا بر روی دستان میلیونها عزادار تهرانی تشییع شد. پیکر این سردار مقاومت عصر امروز (دوشنبه ۱۶ دی) جهت وداع به قم منتقل و سپس جهت تدفین در روز سه‌شنبه (فردا ۱۷ دی) به زادگاهش کرمان منتقل می‌شود.
بر اساس اعلام حشدالشعبی، پیکر ابومهدی المهندس هم جهت خاکسپاری در وادی‌السلام نجف به عراق منتقل خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران


گزارش العالم از تداوم جنایات و ویرانگری رژیم اسرائیل در جنوب لبنان