گفت‌وگوی خالد بن سلمان با پامپئو درباره تحولات منطقه

سه شنبه 17 دی 1398
02:17
گفت‌وگوی خالد بن سلمان با پامپئو درباره تحولات منطقه معاون وزیر دفاع عربستان که به آمریکا سفر کرده است گفت که با وزیر خارجه این کشور درباره حمایت از صلح و ثبات منطقه گفت‌وگو کرد.

العالم-عربستان

«خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان که در راس هیئتی سعودی ساعاتی پیش وارد آمریکا شد با وزیر خارجه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

خالد بن سلمان پس از این دیدار گفت: با مایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا درباره آنچه که برای حفظ امنیت و صلح در منطقه می‌تواند انجام شود، گفت‌وگو کردم.

به گزارش رسانه‌های سعودی، هدف معاون وزیر دفاع عربستان از سفر به آمریکا و دیدار با مقامات این کشور گفت‌وگو درباره روابط دوجانبه و مسائل مورد اهتمام دو کشور از جمله حمایت از صلح و ثبات در منطقه است.

وعده ایران برای گرفتن انتقام خون شهید سردار سلیمانی و همرزمانش از آمریکا موجی از ترس و وحشت را به دل آمریکایی‌ها و متحدان منطقه‌ای آن انداخته است.

0% ...

آخرین اخبار

گسترش آتش سوزی و تخلیه صد‌ها هزار نفر در اسپانیا و فرانسه


از هرمز تا ریاض؛ وقتی جنگ‌ها به ابزاری برای بازطراحی خاورمیانه تبدیل می‌شوند


هشدار سخنگوی انصارالله یمن به عربستان سعودی


پایگاه هوایی خمیس مشیط عربستان هدف قرار گرفت


۱۲۷ هزار زائر اربعین از مرز مهران تردد کردند


واکنش بقائی به نگرانی‌های حقوق بشری اتحادیه اروپا


حملات هوایی سعودی به بندر الحدیده در غرب یمن


شنیده شدن صدای چند انفجار در عربستان؛ حرکت هواپیماها مختل شد


انفجارهای شدید جیزان عربستان را لرزاند + فیلم


انفجارهای شدید در ناوگان پنجم آمریکا در بحرین