وزیر خارجه آمریکا تلفنی با همتای کویتی گفت‌وگو کرد

سه شنبه 17 دی 1398
12:07
وزیر خارجه آمریکا تلفنی با همتای کویتی گفت‌وگو کرد وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای کویتی خود تحولات منطقه پس از ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را بررسی کرد.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا دوشنبه شب(دیشب) در تماس تلفنی با «احمد ناصر المحمد الصباح» همتای کویتی خود تحولات منطقه را بررسی کرد.

به نوشته روزنامه کویتی«القبس»، دو طرف در این تماس تلفنی روابط دوجانبه و تمایل به تقویت این روابط در راستای تأمین منافع مشترک دو کشور و دو ملت را مورد بررسی قرار دادند.

وزرای خارجه آمریکا و کویت همچنین آخرین تحولات منطقه را بررسی و بر اهمیت کاهش تنش‌ها، برخورد با حوادث بر اساس درایت و خویشتنداری به منظور تحقق امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه دو کشور در حالی است که در حالی است که آمریکا روز جمعه در جنایتی تازه سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در بغداد را به شهادت رساند.

کویت پیشتر بدون محکوم کردن جنایت آمریکا، بر کاهش تنش‌ها در منطقه تأکید کرده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پاداش کانادا به خاطر تبعیت از واشنگتن: تحقیر مداوم و تبدیل‌شدن به تیم ذخیره


اعلام آمادگی جمهوری اسلامی ایران برای کمک به زلزله‌زدگان اندونزی


عضو پارلمان لبنان: با دشمن صهیونیستی جز با زبان مقاومت نمی‌توان سخن گفت


۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب