وزیر خارجه آمریکا تلفنی با همتای کویتی گفت‌وگو کرد

سه شنبه 17 دی 1398
12:07
وزیر خارجه آمریکا تلفنی با همتای کویتی گفت‌وگو کرد وزیر خارجه آمریکا در تماس تلفنی با همتای کویتی خود تحولات منطقه پس از ترور سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس را بررسی کرد.

العالم - آمریکا

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا دوشنبه شب(دیشب) در تماس تلفنی با «احمد ناصر المحمد الصباح» همتای کویتی خود تحولات منطقه را بررسی کرد.

به نوشته روزنامه کویتی«القبس»، دو طرف در این تماس تلفنی روابط دوجانبه و تمایل به تقویت این روابط در راستای تأمین منافع مشترک دو کشور و دو ملت را مورد بررسی قرار دادند.

وزرای خارجه آمریکا و کویت همچنین آخرین تحولات منطقه را بررسی و بر اهمیت کاهش تنش‌ها، برخورد با حوادث بر اساس درایت و خویشتنداری به منظور تحقق امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه دو کشور در حالی است که در حالی است که آمریکا روز جمعه در جنایتی تازه سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نایب رئیس سازمان الحشد الشعبی عراق در بغداد را به شهادت رساند.

کویت پیشتر بدون محکوم کردن جنایت آمریکا، بر کاهش تنش‌ها در منطقه تأکید کرده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


مقتدایی: گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد


اروپا تحریم جدید علیه روسیه اعمال می کند


۱۸ کودک در حادثه واژگونی کشتی در زیمبابوه جان باختند+ فیلم


غریب آبادی: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی برای کشتار در غزه «سهمیۀ شبانه» تعیین کرده است


ژنرال آمریکایی: انتظار نداشتیم، ایران پایگاه‌های ما را ویران کند