یک مقام وزارت دفاع آمریکا:

ایران طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده انتقام می‌گیرد

سه شنبه 17 دی 1398
12:15
ایران طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده انتقام می‌گیرد یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا ادعا کرد که ایران طی ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده اقدام تلافی‌جویانه خود در قبال ترور شهید حاج قاسم سلیمانی را عملی خواهد کرد.

العالم _ ایران / سیاسی

سی‌بی‌اس نیوز گزارش داد، یکی از مقامات وزارت دفاع آمریکا می‌گوید، با پایان یافتن مراسم تشییع شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، ۲۴ تا ۳۶ ساعت آینده می‌تواند معلوم کند که آیا ایران قصد دارد تهدیدات خود را برای انتقام از خون سپهبد سلیمانی اجرایی کند.

وی گفت: نگرانی اصلی ما موشک‌های بالستیک ایران است. این موشک‌ها تاکنون به سکوی شلیک منتقل نشده‌اند، اما وضعیت هشدار افزایش یافته است به‌طوری که آن‌ها آماده حرکت هستند و می‌توانند طی ۲۴ ساعت در تعداد قابل توجهی شلیک شوند. از طرفی انتقال آن‌ها همچنین می‌تواند به معنای پراکنده کردن آن‌ها به عنوان یک اقدام دفاعی باشد. قبلاً دیگر یگان‌های پدافند دریایی و هوایی پراکنده شده‌اند، اما هیچ نشانه‌ای از افزایش فعالیت در خلیج فارس وجود ندارد. نیروهای حامی ایران در عراق، سوریه، لبنان و یمن نیز همگی قادر هستند تا در صورت تصمیم ایران به اجرا کردن تهدیدات خود، حملات خود را آغاز کنند.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


پربیننده ترین خبرها