رییس مجلس لبنان: ترور سردار سلیمانی عبور از خط قرمز بود

چهارشنبه 18 دی 1398
17:46
رییس مجلس لبنان: ترور سردار سلیمانی عبور از خط قرمز بود «نبیه بری» رییس مجلس لبنان شامگاه چهارشنبه گفت: جنایت آمریکا در ترور «قاسم سلیمانی» فرمانده (شهید) نیروی قدس سپاه پاسداران و «ابومهدی المهندس» جانشین فرمانده نیروهای مردمی عراق (الحشد الشعبی) عبور از خط قرمز بود.

العالم - لبنان

به گزارش خبرگزاری ملی لبنان، وی در جمع نمایندگان عضو «فراکسیون پیشرفت و آزادی» در مجلس لبنان در بیروت، افزود: ترور سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس به وسیله ی پهپاد آمریکایی، میزان تنش و درگیری را در منطقه ی حساس خاورمیانه افزایش داده است.

این دو بامداد جمعه گذشته در بغداد و به دستور «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا ترور و به شهادت رسیدند.

رییس مجلس لبنان همچنین بر لزوم تسریع در تشکیل دولت جدید این کشور تاکید کرد و گفت: اکنون زمان نادیده گرفتن مسوولیت ملی و بی توجهی به امر مهم تشکیل دولت نیست. همه ی رهبران و مقام های حزبی و سیاسی کمک کنند تا دولت فراگیر و مورد تایید مردم به ریاست «حسان دیاب» به مجلس معرفی شود.

رهبر جنبش شیعی امل خاطرنشان کرد که تا زمان رسمیت یافتن دولت جدید، دولت موقت و پیشبرد امور به ریاست «سعد حریری» باید وظایف خود را به طور کامل انجام دهد و از زیر بار مسوولیت شانه خالی نکند.

دیاب از شخصیت های اهل سنت، استاد دانشگاه آمریکایی بیروت و وزیر پیشین تربیت و آموزش عالی لبنان پایان ماه گذشته با کسب ۶۹ رای، بیشترین آرای نمایندگان مجلس ملی این کشور را به دست آورد و به عنوان «نامزد پست نخست وزیری» مامور تشکیل کابینه، شد.

کابینه ی او که ۱۸ وزیر ( ۹ وزیر مسلمان و ۹ وزیر مسیحی) دارد قرار است بزودی به مجلس معرفی شود.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت