ابراز نگرانی ترکیه از تنش‌های اخیر آمریکا با ایران

يکشنبه 22 دی 1398
04:41
ابراز نگرانی ترکیه از تنش‌های اخیر آمریکا با ایران سخنگوی رئیس‌جمهور ترکیه در دیدار با نماینده ویژه دولت آمریکا در امور سوریه، از تنش‌های اخیر واشنگتن با تهران ابراز نگرانی کرد.

العالم-ترکیه

«جیمز جفری» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور سوریه، روز شنبه با تعدادی از مقامات ترکیه از جمله «حلوسی آکار» وزیر دفاع و «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست‌جمهوری این کشور درباره مسائل و تحولات منطقه‌ غرب آسیا گفت‌وگو کرد.

به نوشته خبرگزاری «آناتولی» به نقل از منابع دیپلماتیک، جفری و کالین شامگاه شنبه در استانبول درباره جدیدترین تحولات میدانی در سوریه و همچنین تنش‌های اخیر بین آمریکا و ایران صحبت کردند.

بر این اساس، در جریان این گفت‌وگوها دو طرف بر لزوم تداوم تماس‌ها بین آمریکا و ترکیه درخصوص توافق دوجانبه برای ایجاد منطقه امن در شمال سوریه و لزوم بازگشت آوارگان سوری به کشورشان تاکید کردند.

به نوشته آناتولی، آن دو همچنین استفاده دیپلماسی را برای ممانعت از ورود موج جدیدی از مهاجران و آوارگان سوری، از مناطق درگیری در ادلب به ترکیه لازم دانستند.

در این دیدار، کالین نگرانی دولت ترکیه از تنش‌های اخیر بین آمریکا و ایران و احتمال دامن زدن آن به درگیری‌های جدید و افراط گرایی در منطقه را به نماینده واشنگتن ابراز کرد.

0% ...

آخرین اخبار

مشاغل تازه زیر سایه جنگ؛ نبرد مردم غزه برای تأمین معاش در میان آوارها


تاکید ایران و روسیه بر خروج فوری نیروهای صهیونیستی از لبنان


اردوغان با پزشکیان درباره مذاکرات ایران-آمریکا


پیش‌بینی‌ها در منطقه... رئیس جمهور ایران فردا به اسلام آباد سفر می‌کند


لبنان پس از ژنو؛ بازتاب نقش ایران در تثبیت آتش‌بس لبنان و پیگیری خروج "اسرائیل" از این کشور


رئیس جمهوری :سیاست‌های تجاوزکارانه رژیم صهیونسیتی عامل ناامنی در منطقه است


صدای مادران داغدار میناب در شورای حقوق بشر؛ روایت یک مادر از رنج بازماندگان حمله به مدرسه شجره طیبه


لیبرمن: توافق بین آمریکا و ایران «بزرگترین فاجعه سیاسی» است


قالیباف به عمان رفت


حضور ۱۱ دانشگاه ایرانی در رتبه‌بندی کیو اس ۲۰۲۷