آبه شینزو: تنش نظامی با ایران بر کل جهان تاثیر خواهد گذاشت

دوشنبه 23 دی 1398
17:17
آبه شینزو: تنش نظامی با ایران بر کل جهان تاثیر خواهد گذاشت نخست‌وزیر ژاپن که در سفر به غرب آسیا به سر می‌برد گفت که تنش نظامی با ایران بر صلح و ثبات جهانی تاثیر خواهد گذاشت.

العالم - آسیا

«آبه شینزو» نخست‌وزیر ژاپن هشدار داد که درگیری نظامی با ایران بر صلح و ثبات جهانی تاثیر خواهد گذاشت.

به نوشته شبکه «راشاتودی»، نخست‌وزیر ژاپن در ابتدای سفر پنج روزه خود به غرب آسیا این اظهارات را بیان کرد و امید دارد تا تنش‌های میان ایران و آمریکا کاهش یابد.

وی «از تمام کشورهای مربوط خواست تا تلاش‌های دیپلماتیکی را برای خنثی کردن این تنش‌ها به کار گیرند.»

آبه در این سفر گفته بود که ژاپن به تلاش‌های دیپلماتیک خود برای پایان دادن تنش‌ها و تحقق ثبات در همکاری با دیگر کشورها ادامه می‌دهد.

توکیو تصمیم گرفته بود که یک فروند ناوشکن مجهز به بالگرد نظامی و دو فروند هواپیمای گشت‌زنی P-3C را به منظور محافظت از کشتی‌های تجاری ژاپنی در منطقه، به غرب آسیا اعزام کند.

این در حالی است که ژاپن به عنوان یکی از متحدان آمریکا که روابط دوستانه‌ای با ایران دارد، تاکید کرده که بدون پیوستن به ائتلاف آمریکا جهت محافظت از کشتی‌های خود به منطقه نیروی نظامی اعزام می‌کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم