دولت وفاق ملی لیبی: فشار حامیان حفتر مانع امضای توافقنامه شد

سه شنبه 24 دی 1398
18:47
دولت وفاق ملی لیبی: فشار حامیان حفتر مانع امضای توافقنامه شد
وزیر خارجه دولت وفاق ملی (غرب لیبی) گفت فشار متحدان ژنرال خلیفه حفتر فرمانده نیروهای شرق لیبی، مانع امضای توافقنامه آتش‌بس در مسکو شد.

العالم - لیبی

«محمد طاهر سیاله» وزیر خارجه دولت وفاق ملی لیبی گفت مسکو به آن‌ها ابلاغ کرده که به تلاش‌های خود برای برگزاری دور دوم مذاکرات بین طرف‌های درگیر در لیبی ادامه خواهد داد.

سیاله در مصاحبه با خبرگزاری اسپوتنیک درباره علل خودداری خلیفه حفتر از امضای توافقنامه آتش‌بس گفت: «قطعا فشار متحدان حفتر مانع امضای توافقنامه شد اما روشن شد که چه کسی خواهان صلح است و چه کسی خواهان جنگ».

وزارت خارجه روسیه امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که خلیفه حفتر که برای مذاکرات آتش بس با دولت وفاق ملی به مسکو رفته بود بدون امضای توافق، این کشور را ترک کرده است.

این در حالی است که بنا به اعلام وزارت خارجه روسیه، دولت وفاق ملی لیبی این توافقنامه را امضا کرده است.

شبه‌نظامیان تحت امر حفتر از آوریل ۲۰۱۹ حمله به طرابلس پایتخت لیبی را با هدف سیطره این شهر آغاز کرده‌اند.

هم‌اکنون لیبی تحت اداره دو قدرت است. یکی پارلمان طُبرُق در شرق لیبی و دیگری دولت وفاق ملی در طرابلس (پایتخت) در غرب این کشور که به ترتیب، نیروهای شرق تحت حمایت عربستان، مصر، امارات، فرانسه و روسیه هستند و خلیفه حفتر فرماندهی آنان را بر عهده دارد و دولت در طرابلس در غرب لیبی، تحت حمایت ترکیه، قطر و ایتالیاست و سازمان ملل آن را به رسمیت می‌شناسد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


رژیم اشغالگر باب آوارگی فلسطینیان از کرانه باختری را گشوده است


بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناسبت سی و هشتمین سالگرد عملیات غرورآفرین مرصاد


ادعای واهی نتانیاهو: برنامه هسته‌ای ایران باید متوقف شود!


پاسخ رهبر معظم انقلاب به نامه بیعت دبیرکل و رزمندگان حزب‌الله لبنان


تلفات باران در پاکستان؛ ۹۷ کشته و ۲۹۷ مصدوم


عراقچی: اقدام «فرصت‌طلب مستقر در کی‌یف» نمی‌تواند بی‌پاسخ بماند