ازسرگیری عملیات ارتش سوریه در جنوب ادلب

پنج‌شنبه 26 دی 1398
02:48
ازسرگیری عملیات ارتش سوریه در جنوب ادلب منابع میدانی در سوریه می‌گویند که نیروهای ارتش سوریه چهارشنبه شب عملیات نظامی خود را در ریف جنوب شرقی ادلب از سر گرفته و بر چند روستا مسلط شدند.

العالم-سوريه

پس از حملات گسترده گروه تروریستی جبهه النصره در دسامبر گذشته به مواضع ارتش سوریه در ادلب، نیروهای سوری عملیاتی را برای دفع این حملات انجام دادند که این عملیات به‌ موجب توافق آتش‌بس بین روسیه و ترکیه از روز نهم ژانویه متوقف شده است.

حالا نیروهای ارتش سوریه در واکنش به نقض مکرر توافق آتش‌بس در ادلباز سوی تروریست‌ها، از چهارشنبه شب عملیات خود را در جنوب شرقی این استان از سر گرفته است.

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که عناصر تروریستی وابسته به «جبهه النصره» و «اجناد قوقاز» (سربازان قفقاز) طی ساعات گذشته ضمن نقض آتش بس، مواضع ارتش سوریه را بار دیگر در جنوب شرقی ادلب هدف قرار دادند که در پی آن ارتش سوریه مجبور به ازسرگیری عملیاتش برای دفع این حملات تروریست‌ها شد.

منابع میدانی خبر دادند که ارتش سوریه چهارشنبه با انجام یک عملیات «غافلگیر کننده» و درگیری شدید با عناصر جبهه النصره و اجناد قوقاز، روستاهای «نوحیه شرقی»، «نوحیه غربی» و «البرسه» در ریف جنوب شرقی ادلب را از دو گروه تروریستی ذکر شده بازپس گرفت.

منابع میدانی تأکید کردند که از سرگیری عملیات ارتش سوریه در جنوب ادلب در واکنش به اقدام تروریست‌ها در نقض مکرر آتش‌بس صورت گرفت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا