آمریکا دو تبعه ایرانی را به حبس محکوم کرد

پنج‌شنبه 26 دی 1398
14:10
آمریکا دو تبعه ایرانی را به حبس محکوم کرد
دستگاه قضایی آمریکا دو فرد ایرانی تبار را با ادعای اینکه از گروهک منافقین جاسوسی می‌کرده‌اند به حبس محکوم کرد.

العالم - آمریکا

به گزارش پایگاه خبری یونایتدپرس، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد که دو فرد ایرانی‌الاصل را به دلیل آنچه جاسوسی آنها از گروه‌های مخالف ایران و همچنین گروه‌های یهودی برای دولت ایران عنوان کرده، به حبس محکوم کرده است.

طبق حکم یک دادگاه منطقه‌ای در آمریکا، «احمدرضا م.» دوستدار شهروند ایرانی-آمریکایی ۳۹ ساله به ۳۸ ماه زندان و جریمه ۱۴ هزار دلاری محکوم شده است. وی پیشتر در هشتم اکتبر ۲۰۱۹ مجرم شناخته شد. همچنین «مجید ق» که شهروند ایرانی ۶۰ ساله ساکن کالیفرنیا است به ۳۰ ماه زندان محکوم شد. او نیز در چهار نوامبر ۲۰۱۹ به اتهام آنچه جاسوسی و نقض تحریم‌ها عنوان شد، مجرم شناخته شده بود.

بنابر ادعای دستگاه قضایی آمریکا، جرم این دو نفر زیر نظر گرفتن غیرقانونی افراد و جمع‌آوری اطلاعات مربوط به برخی از شهروندان آمریکایی عضو گروهک تروریستی منافقین برای جمهوری اسلامی ایران ذکر شده است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

دولت باید گام‌های جدی برای پایان دادن به حضور نظامی خارجی در کشور بردارد


فصل نوین همکاری‌های دفاعی میان پاکستان و سوریه


9 کشته و زخمی بر اثر انفجار در جسر الشغور سوریه


رئیس عقیدتی سیاسی وزارت دفاع: ایران توان پاسخ به هر نوع تهدیدی دارد


مراسم بزرگداشت چهلم «آقای شهید ایران» در مشهد مقدس+عکس


تداوم روند صعودی قیمت نفت در بازارهای جهانی تحت تأثیر تنش‌های منطقه‌ای


هشدار مصر و اتحادیه عرب درباره تجزیه کرانه باختری و جداسازی قدس


فشار بر ناشر روزنامه نظامی آمریکا در پی افشای وضعیت خدمه ناو آبراهام لینکلن


شهادت 19 فلسطینی درغزه در کمتر از 24 ساعت


تهران در کانون جنگ: تداوم خدمات و ثبات بازار