ابراز خشنودی سفیر ایران در عراق از موفقیت عمل جراحی آیت‌الله سیستانی

پنج‌شنبه 26 دی 1398
21:43
ابراز خشنودی سفیر ایران در عراق از موفقیت عمل جراحی آیت‌الله سیستانی سفیر جمهوری اسلامی ایران در بغداد از موفقیت آمیز بودن عمل جراحی آیت‌الله سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق ابراز خشنودی کرد.

العالم ـ عراق

«ایرج مسجدی» شامگاه پنجشنبه با صدور پیامی،‌اعلام کرد که ایران آمادگی دارد در صورت نیاز به تیم پزشکی این مرجع عالیقدر دینی کمک کند.
وی در این پیام ضمن ابراز خشنودی و آرزوی سلامتی کامل برای این مرجع عالیقدر، از خداوند خواستار طول عمر با برکت برای آیت الله سیستانی شد.
آیت الله «سیدعلی سیستانی» شب گذشته در پی پیچ خوردن پای چپ از ناحیه استخوان ران دچار شکستگی شدند.
ایشان امروز در بیمارستانی در نجف بستری و تحت عمل جراحی قرار گرفتند.
پزشکان معالج عمل جراحی را موفقیت آمیز اعلام و حال معظم له را خوب توصیف کردند.
آیت الله سیستانی متولد ۱۳۰۹ مشهد و از تاثیرگذارترین و با نفوذترین مراجع تقلید شیعه در عراق و جهان اسلام است.
وی همواره بر وحدت پیروان مذاهب طوایف و اقوام مختلف به ویژه در عراق تاکید کرده و نقش مهمی در بسیج مردمی در این کشور علیه گروه تروریستی تکفیری «داعش» داشته است.
به گزارش ایرنا، برخی رسانه های عراقی به نقل از منابعی در دفتر آیت الله سیستانی گفته اند که برخی اطرافیان به ایشان پیشنهاد کردند که عمل جراحی را در خارج از عراق انجام دهد اما ایشان اصرار کردند این عمل در داخل عراق و به دست پزشکان عراقی صورت گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در جنوب اسپانیا؛ زن باردار و کودک در میان قربانیان


دبیرکل اتحادیه عرب خواستار موضع واحد در مقابل رژیم صهیونیستی شد


کشتار بیش از نیم میلیون یمنی به دست عربستان/ آمریکا و اسرائیل ریاض را به ارتکاب جنایات در یمن تشویق می کنند +فیلم


لاوروف: فرانسه حامی تروریست‌ها در آفریقا است


اقدام عربستان برای محاصره یمن، خدمت به پروژه صهیونیسم است +فیلم


روسیه: غرب و اوکراین در تدارک «اقدام تحریک‌آمیز» تازه علیه مسکو می شوند


وزارت خارجه یمن: هر گونه تشدید تنش عربستان با پاسخ متقابل مواجه خواهد شد


گزارش العالم از تشدید حملات رژیم صهیونیستی به ارتفاعات علی الطاهر وتخریب خانه های جنوب لبنان


آمریکا درگیر تشدید بحران‌های اقلیمی؛ از سیل هاوایی تا خشکسالی بی‌سابقه آریزونا


چرا عربستان سعودی بر محاصره و حمله به یمن اصرار می‌ورزد؟ +فیلم