هواپیمای ردیاب هسته ای آمریکا وارد پایگاه هوایی ژاپن شد

شنبه 28 دی 1398
13:05
هواپیمای ردیاب هسته ای آمریکا وارد پایگاه هوایی ژاپن شد خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش کرد یک هواپیمای ردیاب هسته ای آمریکا وارد پایگاه هوایی این کشور در ژاپن شده است.

العالم ـ آمریکا

یونهاپ روز شنبه گزارش کرد این هواپیما که از مدل دبلیو سی ۱۳۵ دبلیو و برای ردیابی آثار و تشعشعات هسته ای مورد استفاده قرار می گیرد برای نظارت بر فعالیت های کره شمالی به ژاپن فرستاده شده است.

هنوز زمان دقیق ورود هواپیما مشخص نیست اما هواپیما در پایگاه هوایی کادنا در منطقه اوکیناوا ژاپن استقرار یافته است.

به گزارش ایرنا، این هواپیما که به شامه هسته ای نیز شهرت دارد در جریان فاجعه اتمی چرنوبیل در سال ۱۹۸۶ میلادی نیز برای ردیابی نشت های هسته ای و تشعشعات اتمی مورد استفاده قرار گرفت.

همچنین یک فروند هواپیمای جاسوسی و نظارتی کبرا بال آر سی ۱۳۵ اس آمریکا در همین پایگاه در ژاپن استقرار یافته است و هیچ توضیحی درباره ماموریت این هواپیماها از سوی مقام های آمریکا و ژاپن ارایه نشده است.

0% ...

آخرین اخبار

اعزام بیش از ۷ هزار زائر اهل سنت به سرزمین وحی/بازگشت کاروان‌ها از دهه دوم خرداد


اسلام‌آباد: بازداشت خودسرانه فعال پاکستانی توسط اسرائیل نقض آشکار حقوق بشر است


هشدار نارنجی؛ موج بارش‌های سنگین در اکثر نقاط از امروز آغاز می‌شود


سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست بوده است


هلاکت ۲ تروریست در درگیری با پلیس سراوان


فشار آمریکا برای جلوگیری از انتخاب نماینده فلسطین در سازمان ملل


ارتش اشغالگر صهیونیستی جنوب سوریه را  هدف حمله توپخانه ای قرار داد


رئیس جمهور چین به کره شمالی می‌ رود


موج جدید حملات هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف جنوب لبنان


سپاه: راه شهید رئیسی، چراغ خدمت در میدان نبرد پیچیده امروز است