دستگيري 150 زن و مرد فلسطيني در نابلس

پنج‌شنبه 18 فروردين 1390
10:16
نيروهاي رژيم اشغالگر در حمله به روستاي عورتا در جنوب شرقي شهر نابلس در شمال کرانه باختري، بيش از 150 زن و مرد فلسطيني را بازداشت کردند.
نيروهاي رژيم اشغالگر در حمله به روستاي عورتا در جنوب شرقي شهر نابلس در شمال کرانه باختري، بيش از 150 زن و مرد فلسطيني را بازداشت کردند. به گزارش روز پنج شنبه پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم ، به گفته شاهدان عيني، نيروهاي اشغالگر شب گذشته با دهها خودروي نظامي و شماري زيادي از سربازان به روستاي عورتا يورش برده و آن را محاصره کردند. شاهدان تاکيد کردند ساکنان اين روستا در شرايط بسيار بدي بسر مي برند. در اين حال منابع آگاه محلي اعلام کردند، نيروهاي اشغالگر در اين عمليات بيش از 150 زن و مرد را بازداشت کردند. اين منابع تاکيد کردند نيروهاي اشغالگر با انتقال اين افراد به اردوگاهي نزديک روستاي عورتا، بازجويي از آنها را آغاز کردند. رژيم اشغالگر از ماه گذشته و در پي هلاکت 5 صهيونيست در شهرکي نزديک به روستاي عورتا، اقدامات امنيتي شديدي در اين روستا اتخاذ کرده است.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

رایزنی‌های مصر با آلمان و کانادا برای توقف جنگ


سازمان انرژی اتمی: فناوری هسته‌ای ایران در خدمت صلح و سلامت بشریت است


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یک موتور سیکلت در جنوب لبنان


ترامپ در واکنش به پیشنهاد ایران: گام مهمی است 


شهادت هزار و ۴۹۷ لبنانی در حملات رژیم صهیونیستی


رهبر معظم انقلاب: ترور و جنایت نمی‌تواند در آرمان‌های مجاهدان راه حق خللی ایجاد کند


حمله ارتش به پایگاه الخرج و محل استقرار هواپیماهای سوخت رسان آمریکا درکویت


وزیران امور خارجه ایران و قطر گفت‌وگو کردند


عملیات مشترک یمن، ایران و مقاومت لبنان علیه اهداف رژیم صهیونیستی در جنوب فلسطین اشغالی


بقائی: تهدیدهای هتاکانه ترامپ نشان‌دهنده ذهنیت مجرمانه اوست/ حمله به زیرساخت مشابه متعلق به آمریکا، در صورت حمله به زیرساخت های ایران