نماینده سابق اتحادیه اروپا در سئول به جاسوسی برای چین متهم شد

شنبه 28 دی 1398
20:56
نماینده سابق اتحادیه اروپا در سئول به جاسوسی برای چین متهم شد
نماینده سابق اتحادیه اروپا در کره‌جنوبی متهم به جاسوسی برای چین شده است اگر چه وی این اتهامات را کاملا رد کرده است.

العالم - آسیا

دیپلمات سابق آلمانی که به عنوان نماینده اتحادیه اروپا در کره‌جنوبی فعالیت می‌کرد به اتهام جاسوسی برای چین از سئول فراخوانده شد.

دادستانی آلمان روز چهارشنبه اعلام کرد که درحال بازجویی از سه نفر به اتهام جاسوسی است. این سه مظنون متهم هستند که برای چین جاسوسی می‌کردند. یکی از این افراد نماینده سابق اتحادیه اروپا در کره‌جنوبی بوده است.

این پرونده باعث ایجاد شوک در بروکسل شده و نگرانی‌ها درباره جاسوسی چین و توانایی اتحادیه اروپا برای محافظت از اطلاعات حساس را افزایش داده است.

مقامات نزدیک به این پرونده جزئیات کلیدی این تحقیق از جمله مشخصات این دیپلمات سابق را تایید کرده‌اند، اما مقامات آلمان هنوز نام وی را اعلام نکرده و تا کنون کسی را نیز در این رابطه دستگیر نکرده‌اند.

بر اساس گزارش‌ها، این دیپلمات سابق نیز به طور کامل تمامی اتهامات علیه خود را رد کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: در جنگ تولید سلاح‌های پیشرفته متوقف نشد


شمار شهدای لبنان به ۳۸۲۶ نفر رسید


احتمال پاکسازی کابینه ترامپ از مخالفان «توافق با ایران»


حمله نظامیان اشغالگر صهیونیست به خبرنگار شبکه پرس تی‌وی در جنوب لبنان + فیلم


شیخ نعیم قاسم در پیامی به قالیباف: با صدایی رسا می‌گویم؛ ایران نماد عزت و شرافت است


تأکید قالیباف و نبیه بری بر مسئولیت آمریکا برای ملزم کردن اسرائیل به توقف جنگ


عارف: تنگه هرمز ملک مطلق ایران است


همگرایی انرژی: اتصال شبکه برق ایران و قطر


همکاری مشترک ایران و فائو برای حفاظت از گنجینه ژنتیکی


کارشناس برنامه «العین الاسرائیلیه»: قمار آمریکا و اسرائیل در برابر دیپلماسی ایران باخت