حمایت هشت کشور اتحادیه اروپا از ماموریت گشت‌زنی در هرمز

سه شنبه 1 بهمن 1398
11:55
حمایت هشت کشور اتحادیه اروپا از ماموریت گشت‌زنی در هرمز بنا بر اعلام وزارت خارجه فرانسه، هشت کشور عضو اتحادیه اروپا از ماموریت گشت‌زنی و مراقبت‌ از کشتی‌رانی، برای جلوگیری از وقوع درگیری‌ها و کشمکش‌های احتمالی در تنگه هرمز، «حمایت سیاسی» کرده‌اند.

العالم - اروپا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از خبرگزاری فرانسه، بلژیک، دانمارک، آلمان، یونان، ایتالیا، هلند و پرتغال به همراه فرانسه این هشت کشور را تشکیل می‌دهند و مرکز فرماندهی این ماموریت نیز قرار است ابوظبی باشد.

این خبرگزاری در عین حال به‌نقل از یک مقام نظامی فرانسه که نامش فاش نشده می‌گوید یک ناوچه (پاس‌ناو) هلندی قرار است از آخر ماه فوریه نخستین دور از گشت‌زنی‌ها را آغاز کند.
این گزارش در پی افزایش تنش‌های مرگبار در غرب آسیا منتشر شده‌است.

آمریکا پیشتر اعلام کرده بود قصد ایجاد یک ائتلاف بین‌المللی دریایی را برای محافظت از کشتی‌های تجاری دارد. اما فرانسه پیشنهاد یک ماموریت جداگانه اروپایی را مطرح کرد. یک سخنگوی نیروهای مسلح فرانسه روز ۲۸ آذر اعلام کرد ماموریت اروپا برای امنیت کشتیرانی در منطقه خلیج فارس از ماه آینده و تحت فرماندهی یک ناو جنگی فرانسوی آغاز خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

لبنان در برابر گزینه‌های دشوار؛ پشت‌پرده اختلافات سیاسی و پایداری جبهه مرزی


سردار سنایی‌راد: دشمن اگر ضعف ببیند، هجوم می‌آورد


جهنم روی عرشه آبراهام لینکلن؛ سناتورها خواستار تحقیق شدند


وزیر خارجه نروژ: جنگ آمریکا و "اسرائیل" علیه ایران خلاف قوانین بین‌المللی است


بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص ادامه شرارت‌های توسعه‌طلبانه رژیم صهیونیستی


وزنه‌برداری نوجوانان آسیا؛ دختر ایران بر بام قاره کهن ایستاد


سیا اطلاعات رژیم صهیونیستی درباره تهدید جان ترامپ را زیر سوال برد


دشواری های نتانیاهو در انتخابات؛ بحران‌ها  و شکاف‌های درون ائتلاف  راست گرا  


حماس برای مشارکت گسترده در انتخابات فلسطین اعلام آمادگی کرد


پاسخ تند عراقچی به وزیر خارجه فرانسه: دست از موعظه ریاکارانه به حقوق بشر بردارید