واکنش رسمی الحشد الشعبی به حمله راکتی به سفارت آمریکا

دوشنبه 7 بهمن 1398
16:10
واکنش رسمی الحشد الشعبی به حمله راکتی به سفارت آمریکا 
الحشد الشعبی به طور رسمی اعلام کرد که هیچ ارتباطی میان این سازمان و طرف‌هایی که به سمت سفارت آمریکا راکت شلیک کرده‌اند، وجود ندارد.

العالم - عراق

«ابو علی البصری» معاون نائب‌رئیس سازمان الحشد الشعبی، اعلام کرد که هیچ ارتباطی میان این سازمان و حمله‌کنندگان به سفارت آمریکا وجود ندارد و آن‌ها از جانب خودشان این کار را انجام داده‌اند.

به نوشته وبگاه اخبار العراق، او تأکید کرد: «الحشد الشعبی مسئولیت هیچ عملیاتی را نمی‌پذیرد.»

البصری افزود: «برخی طرف‌ها سعی دارند نام الحشد الشعبی را بدون هیچ دلیلی در این ماجرا به زبان آورند. تشکیلات الحشدالشعبی به طور منظم و منسجم کار می‌کند و ما نشست‌ها و جلسات توجیهی مستمری را با گروههای وابسته به الحشد الشعبی داریم.»

وی تأکید کرد که میان فرماندهان الحشد و فرماندهان امنیتی همکاری بسیار خوبی وجود دارد و شهید ابومهدی المهندس نیز بر این موضوع همواره تأکید و تمرکز داشت.

البصری همچنین گفت که الحشد الشعبی و سازمان‌های امنیتی در یک اتاق عملیات کار می‌کنند و به خصوص در موضوع مبارزه با تروریسم هماهنگی سطح بالایی وجود دارد.

پیش از این چند تن از فرماندهان و شخصیت‌های الحشد الشعبی نیز هرگونه عاملیت این سازمان را در حمله شب گذشته راکتی به سفارت آمریکا در بغداد رد کردند؛ تا جایی که «هادی العامری» این گونه حملات را مشکوک دانست و گفت که این حملات با هدف فتنه انگیزی و مانع‌تراشی در مسیر خروج نیروهای خارجی از عراق صورت می‌گیرد.

پیش از وی نیز «جواد الطلیباوی» سخنگوی عصائب اهل الحق در توییترش اعلام کرد که هیچ کدام از گروه‌های مقاومت الحشد الشعبی در شلیک راکت به سمت سفارت آمریکا در منطقه دخالت نداشته‌اند و اصولا الحشد الشعبی مدت‌هاست که استفاده از این سلاح را پشت سر گذاشته است.

منابع خبری عصر یکشنبه از شلیک چند راکت به منطقه سبز بغداد که سفارت آمریکا در آنجا قرار دارد، خبر دادند. گفته می‌شود که دست کم یک نفر در سفارت آمریکا مجروح شده است با این حال برخی منابع گزارش داده اند تعداد مجروحان بیشتر از یک نفر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


رهبر انصارالله: در هر جنگ جدیدی در غزه، در کنار مقاومت خواهیم بود/ آمریکا و اسرائیل «شر مطلق» هستند


ایتالیا به‌طور رسمی استفاده از خاکش علیه ایران راتکذیب کند


واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی


تمرین شاگردان قلعه نویی در دانشگاه جرج واشنگتن


استفاده آمریکا از پایگاه‌های هوایی ایتالیا برای دولت ملونی جنجال آفرید


حمله به زیرساخت های ایران، حمله به امنیت انرژی جهان بود


پربیننده ترین خبرها