اردوغان از مصر و امارات به علت حمایت از «خلیفه حفتر» انتقاد کرد

سه شنبه 8 بهمن 1398
19:43
اردوغان از مصر و امارات به علت حمایت از «خلیفه حفتر» انتقاد کرد رئیس‌جمهور ترکیه ضمن انتقاد از مصر و امارات به علت حمایت از خلیفه حفتر گفت که او هیچ جایگاهی در لیبی و جهان ندارد.

العالم - ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (سه‌شنبه) درکنفرانس خبری مشترک با همتای سنگالی خود در آنکارا، «خلیفه حفتر» را فاقد هرگونه مشروعیت در لیبی و جامعه جهانی دانست.

به نوشته پایگاه خبری شبکه «تی‌آرتی»، او گفت که «خلیفه حفتر» توجهی به راه‌حل سیاسی برای حل بحران لیبی ندارد. وی مدعی شد که او از «مزدوران» شرکت روسی «واگنر» برای تسلط بر طرابلس استفاده می‌کند.

اردوغان در ادامه ابوظبی و قاهره را به کارشکنی در مسیر حل سیاسی بحران لیبی متهم کرد و گفت که دو کشور علیرغم عدم مشروعیت خلیفه حفتر به طور کامل از او حمایت می‌کنند.

رئیس‌جمهور ترکیه با اشاره به درگیری‌های استان ادلب، گفت که موج آوارگان به سمت مرزهای ترکیه آغاز شده و دولت ترکیه تلاش دارد خدمات لازم برای مدیریت این شرایط را فراهم کند.

او گفت: «تلاش داریم اماکنی برای پناه دادن به آن‌ها و حفاظت در برابر باران و سرما به وجود آوریم.»

در همین راستا وزارت دفاع ترکیه نیز در صفحه توئیتر خود با تهدید دولت سوریه، مدعی شد که هرگونه حمله‌ای به مراکز دیده‌بانی ترکیه در ادلب را پاسخ خواهد داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور


گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست + فیلم


مناطق آزمایشی ابزاری برای باج‌گیری رژیم صهیونیستی از لبنان + فیلم


سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد