لوپن: خروج انگلیس آغاز فروپاشی اتحادیه اروپاست

يکشنبه 13 بهمن 1398
06:48
لوپن: خروج انگلیس آغاز فروپاشی اتحادیه اروپاست رهبر جبهه ملی فرانسه روز شنبه در پیامی در توئیتر نوشت که خروج انگلیس از اتحادیه اروپا آغاز فروپاشی این اتحادیه به شمار می‌آید.

العالم اروپا

«مارین لوپن» سیاستمدار و رهبر جبهه ملی فرانسه روز شنبه در پیامی در صفحه شخصی خود در توئیتر خروج انگلیس از اتحادیه اروپا را آغاز فروپاشی این اتحادیه و ایجاد کشورهای مستقل اروپایی دانست.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «باید روز خارج شدن انگلیس از اتحادیه اروپا را آغاز ایجاد ائتلاف اروپایی کشورهای مستقل بدانیم و این چیزی است که ما خواستار آن بوده و اکثر مردم اروپا نیز خواستار آن هستند. اتحادیه اروپا همچنان اشتباه فاحشی در تاریخ باقی خواهد ماند.»

روز گذشته دولت انگلیس پس از سه سال و نیم مجادله، اختلاف و مذاکره سرانجام رسما به حضور خود در اتحادیه اروپا پایان داد.

«بوریس جانسون» نخست‌وزیر انگلیس که مدت‌ها برای فرارسیدن چنین روزی تلاش کرده بود، با ارسالی پیامی ویدئویی در این خصوص گفت که خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا، «یک پایان نیست، بلکه یک شروع است».

0% ...

آخرین اخبار

مخبر: سرنوشت قمار تقابل با جمهوری اسلامی شکست همه‌جانبه است


اژه‌ای: حفظ وحدت ملی بخشی از امنیت ملی کشور است


کنایه بقایی به مقاومت ایرانیان در برابر متجاوزان در طول تاریخ


رسانه ملی باید منادی وحدت و انسجام ملی باشد


پزشکیان: خرمشهر امروز ایران، خلیج فارس و تنگه هرمز است


ملت بصیر ایران نقشه دشمن را خنثی خواهد کرد


پیام رییس مجلس به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر


انهدام شبکه آموزش دیده عناصر تروریستی در فارس


سردار کارگر: میدان نبرد در اختیار ایران است


غزه: وقتی که دارو به رؤیایی محال تبدیل می شود +فیلم