سازمان ملل: عملیات‌های نظامی هزاران یمنی را آواره کرده است

سه شنبه 15 بهمن 1398
12:16
سازمان ملل: عملیات‌های نظامی هزاران یمنی را آواره کرده است سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که درگیری و عملیات‌های نظامی در چند استان یمن ساکنان این استان‌ها را وادار به ترک خانه‌های خود کرده است.

العالم- یمن

سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرد که هزاران یمنی در استان‌های صنعاء، مأرب و الجوف در یمن در نتیجه درگیری‌های نظامی بین نیروهای دولت مستعفی یمن و جنبش انصارالله، خانه‌های خود را ترک کرده‌اند.

برنامه جهانی غذا «WFP» وابسته به سازمان ملل اعلام کرد که «خشونت اخیر در یمن باعث شده هزاران نفر خانه و کاشانه خود را ترک کنند و این افراد نیاز مبرم به کمک دارند».

طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، در گزارش این سازمان آمده است که طی دو هفته گذشته برنامه جهانی غذا کمک‌های غذایی فوری برای حدود ۲۵۰۰ خانواده که به تازگی از نِهم، مأرب و الجوف آواره شده‌اند، ارسال کرده است.

درگیری‌های نظامی بین نیروهای دولت مستعفی یمن و نیروهای جنبش انصارالله در منطقه نِهم واقع در شرق صنعاء پایتخت یمن و دو استان مأرب و الجوف از ۱۷ ژانویه شدت پیدا کرده است.

جنبش انصارالله شنبه گذشته از اجرای عملیات نظامی موسوم به «البنیان المرصوص» خبر داد.

سرتیپ«یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح وابسته به انصارالله اعلام کرد که در عملیات مذکور نیروهای این جنبش بر مناطق وسیعی به مساحت ۲۵۰۰ کیلومتر در استان‌های صنعاء، مأرب و الجوف مسلط شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت


شکایت ایران از آمریکا به دیوان داوری لاهه