تشکر دولت سعودی از آمریکا به علت ارائه طرح «معامله قرن»

سه شنبه 15 بهمن 1398
19:39
تشکر دولت سعودی از آمریکا به علت ارائه طرح «معامله قرن» هیأت وزیران سعودی امروز با حضور سلمان بن عبدالعزیز از اقدام آمریکا برای ارائه طرح موسوم به «معامله قرن» تقدیر کرد.

العالم - عربستان سعودی

هیأت وزیران دولت سعودی امروز (سه‌شنبه) در جلسه‌ هفتگی خود، ضمن بیان ادعای همیشگی خود مبنی بر حمایت از حقوق فلسطینی‌ها، از دولت آمریکا تقدیر کرد.

به نوشته خبرگزاری رسمی سعودی (واس) در این نشست نتایج سفر «متسوتاکیس» نخست‌وزیر یونان به عربستان و گفت‌و‌گوی شاه سعودی با ولادیمیر پوتین و همکاری ریاض و مسکو در بخش بازار نفت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست همچنین ادعا شد که موضع دولت سعودی در قبال مسأله فلسطین برای استیفای حقوق مردم آن و تحقق آرزوهایشان ثابت است و برای رسیدن به یک راه‌حل همه‌جانبه و عادلانه تلاش می‌کند.

هیأت وزیران سعودی با یادآوری ابتکار «صلح عربی» در سال ۲۰۰۲ که دولت ریاض آن را ارائه کرد، مدعی شد که همواره در مجامع بین‌المللی در کنار مردم فلسطین بوده است.

کابینه سعودی در ادامه از طرح «معامله قرن» آمریکا بعنوان «تلاش آمریکا برای توسعه طرح فراگیر صلح» تقدیر کرد و گفت که حمایت از این تلاش‌ها با هدف حرکت به سمت گفت‌وگو است.

تقدیر دولت سعودی از طرح ارائه شده از سوی آمریکا در خصوص فلسطین، پس از آن صورت می‌گیرد که ریاض و ابوظبی در نشست اخیر سازمان همکاری اسلامی در جده نیز از محکوم کردن «معامله قرن» خودداری و صرفا به بیان مفاهیم و جملات کلی بسنده کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

افزایش کسری تجاری آمریکا در میانه دمیدن در جنگ تعرفه‌ای


اسماعیلی: شهید خطیب در خدمت به مردم روز و شب نمی‌شناخت


واکنش بروکسل به تهدیدات تعرفه‌ای واشنگتن: برای هر سناریویی آماده‌ایم


امارات مدعی مقابله با موشک‌ها و پهپادها شد


ارتش پاکستان خواستار خویشتنداری و اجتناب از تشدید تنش‌ها در منطقه شد


تقابل دوباره امارات با عربستان؛ فعالیت شورای انتقالی جنوب یمن از سرگرفته شد


پاکستان: برای راهکار عزتمندانه و برد-برد جهت توقف جنگ تلاش می کنیم 


اعلام آمادگی ترکیه برای میزبانی مذاکرات غیرمستقیم میان ایران و آمریکا


تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به خاک لبنان و نقض آتش‌بس


هشدار تهران نسبت به راهبرد امنیت عاریتی/بقائی: ایران خصومتی باکشورهای جنوب خلیج فارس ندارد