ظریف در تماس با محمود عباس: از تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس حمایت می‌کنیم

سه شنبه 15 بهمن 1398
23:14
ظریف در تماس با محمود عباس: از تشکیل کشور فلسطین به پایتختی قدس حمایت می‌کنیم ظریف در تماس تلفنی با رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر حمایت ایران از حقوق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود و تشکیل دولت فلسطین تأکید کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران در تماس تلفنی با «محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر تحقق حقوق کامل فلسطینیان تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری وفاء فلسطین، ظریف در این تماس تلفنی در مورد طرح سازش تحمیلی آمریکا موسوم به «معامله قرن» با عباس گفت‌وگو کرد و گفت: «ایران از حقوق مردم فلسطین در تعیین سرنوشت خود و تشکیل دولت فلسطین به پایتختی قدس حمایت می‌کند».

بر اساس این گزارش، ظریف در این تماس تلفنی معامله قرن آمریکا را محکوم کرد و گفت که ایران تلاش می‌کند با سیاست‌های خود در آینده، مانع از تحقق این گونه توطئه‌ها علیه مردم فلسطین شود. وزیر خارجه ایران همچنین از تلاش‌های محمود عباس برای تحقق وحدت فلسطین تقدیر و بر حمایت تهران از این گونه تلاش‌ها در مسیر تحقق آشتی ملی فلسطین تأکید کرد.

«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا سه‌شنبه هفته گذشته در نشستی به همراه نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی از طرح معامله قرن خود که مدعی است برای پایان دادن به منازعه فلسطینیان و صهیونیست‌ها است، رونمایی کرد. در این طرح تحمیلی، شهر قدس به کلی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، به این رژیم واگذار شد و مقرر گردید که تنها بخش‌هایی از شرق این شهر به دولت فلسطین واگذار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد