کف و سقف عیدی کارگران درسال  ۹۸ اعلام شد

چهارشنبه 16 بهمن 1398
16:21
کف و سقف عیدی کارگران درسال  ۹۸ اعلام شد معاون وزیر کار گفت: عیدی امسال برای کارگرانی که حقوق پایه آنها بر مبنای حداقل دستمزد مصوب سال ۹۸ است، ۳ میلیون و ۳۳ هزار و ۷۶۵ تومان و برای سایر کارگران دو برابر حقوق پایه آنها خواهد بود.

العالم - ایران / اقتصادی

به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، حاتم شاکرمی با تاکید بر الزام کارفرمایان بر پرداخت عیدی و پاداش پایان سال کارگران اظهار داشت: بر اساس ماده واحده مصوب سال ۱۳۷۰ در خصوص پرداخت عیدی و پاداش کارگران، اظهار داشت: بر اساس این ماده واحده، کلیه کارگاه‌های مشمول قانون کار مکلف هستند به غیر از حقوق، به هر یک از کارگران خود در پایان هر سال معادل شصت روز آخرین مزد، به عنوان عیدی و پاداش بپردازند.

وی با بیان اینکه البته قانون کار برای عیدی کارگران سقف نیز تعیین کرده است، افزود: بر این اساس فارغ از میزان حقوق پایه کارکنان، عیدی هر کارگر نباید از سه برابر «حداقل دستمزد همان سال» بیشتر باشد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی همچنین با اشاره به اینکه عیدی و پاداش کارگرانی که کمتر از یکسال در کارگاه جاری سابقه کار دارند نیز، باید به نسبت ایام کارکرد در سال محاسبه و پرداخت شود، افزود: با این حساب، هر کارگر باید دو برابر حقوق پایه خود را به عنوان عیدی و پاداش پایان سال دریافت کند اما عیدی پرداختی نباید از سه برابر حداقل دستمزد تجاوز کند.

شاکرمی تاکید کرد: در نتیجه عیدی امسال برای کارگرانی که حقوق پایه آنها بر مبنای حداقل دستمزد مصوب سال ۹۸ معادل یک میلیون و ۵۱۶ هزار و ۸۸۲ تومان است، ۳ میلیون و ۳۳ هزار و ۷۶۵ تومان خواهد بود. عیدی سایر کارگران که حقوق پایه آنها بیش از حداقل دستمزد است نیز دو برابر حقوق پایه باید محاسبه شود به شرطی که از ۴ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۶۴۶ تومان بیشتر نشود.

خبر آنلاین

0% ...

آخرین اخبار

قطر: از میانجیگری پاکستان میان ایران و آمریکا حمایت می‌کنیم


سخنگوی ارتش: دشمن دوباره حماقت کند جبهه‌های جدیدی علیه آنها خواهیم گشود


چین: سفر پوتین به پکن موجب تقویت اتحاد بین دو کشور می‌شود


دادستان‌ها با قیمت‌سازی و احتکار کالا‌های اساسی برخورد کنند


انهدام چهار هسته تروریستی تکفیری در جنوب‌شرق


رهبر شیعیان نیجریه: خون شهید خامنه‌ای گریبان صهیونیست‌ها را خواهد گرفت


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس: تجاوز جدید به ایران باعث شرمساری بیشتر ترامپ خواهد شد


مطالبات گندمکاران به زودی پرداخت می شود


حمایت‌های‌معیشتی قدرت خرید دهک‌های‌پایین را افزایش دهد


جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد