بلاروس ضمن تبریک سالگرد انقلاب، شجاعت مردم ایران را تحسین کرد

سه شنبه 22 بهمن 1398
11:16
بلاروس ضمن تبریک سالگرد انقلاب، شجاعت مردم ایران را تحسین کرد
رئیس‌جمهور بلاروس در پیام تبریک به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران ضمن تاکید بر دستاوردهای این انقلاب، شجاعت و یکپارچگی مردم ایران را تحسین کرد.

العالم - اروپا

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس با ارسال نامه به همتای ایرانی خود، چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک گفت و از عزم مینسک برای تقویت روابط با تهران خبر داده است.

بلتا (خبرگزاری دولتی بلاروس) امروز سه شنبه از ارسال نامه تبریک رئیس‌جمهور این کشور به حسن روحانی رئیس‌جمهوری ایران به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی این کشور خبر داد.

«الکساندر لوکاشنکو» رئیس‌جمهور بلاروس در این پیام ضمن تبریک چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بر «دستاوردهای قابل توجه» ایران بعد از انقلاب تاکید کرده است.

لوکاشنکو در این پیام، به تحسین «شجاعت و یکپارچگی مردم ایران و آمادگی آنها برای دفاع از منافع ملی خودشان» پرداخته است.

رئیس‌جمهور بلاروس همچنین تاکید کرد، مینسک و تهران در موضوع «اطمینان حاصل کردن از حق مشروعشان جهت تصمیم‌یگیری مستقل برای آینده‌شان، خواسته مشترکی دارند».

وی افزود: «من اطمینان دارم که توسعه بیشتر همکاری بین مینسک و تهران به یافتن روش‌های موثر به منظور پاسخگویی به چالش‌های امروز (جهان) کمک خواهد کرد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عاصم منیر با وزیر خارجه چین دیدار کرد


تأکید رئیس مجلس پاکستان بر تقویت دیپلماسی پارلمانی بین تهران و اسلام آباد  


جنگ با ایران شکستی فاجعه‌بار برای امریکا و "اسرائیل"


همکاری آمریکا و عربستان برای ساخت کارخانه تولید پهپاد در نزدیکی ریاض


۲۸ عملیات کوبنده حزب‌الله علیه مواضع و تجهیزات ارتش رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان


نبیه بری: تنها با وحدت ملی می‌توان لبنان را آزاد و بازسازی کرد


هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شمار مرگ‌های ناشی از شیوع ابولا


پزشکیان انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


انهدام ۲ تانک مرکاوا و آتش‌سوزی در پایگاه نظامی در الجلیل توسط حزب‌الله


غزه در آستانه عید قربان؛ محاصره‌ی ۲.۴ میلیون نفر در قحطی