شینهوا: ایرانی‌ها با تصاویر قاسم سلیمانی، سالگرد انقلابشان را جشن گرفتند

سه شنبه 22 بهمن 1398
17:06
شینهوا: ایرانی‌ها با تصاویر قاسم سلیمانی، سالگرد انقلابشان را جشن گرفتند خبرگزاری «شینهوا» چین گزارش داد، مردم ایران با در دست داشتن تصاویر آیت‌الله خمینی، آیت‌الله خامنه‌ای و سپهبد شهید قاسم سلیمانی چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی را جشن گرفتند.

العالم - ایران/سیاسی

رسانه مطرح و پرنفوذ چینی با انتشار گزارشی درباره سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، شعارهای ضدآمریکایی و ضداسرائیلی مردم ایران و گرامی داشتن یاد سپهبد قاسم سلیمانی را برجسته کرده است.

خبرگزاری «شینهوا» درباره راهپیمایی مردم ایران به مناسبت ۲۲ بهمن گزارشی با این عنوان منتشر کرد: «ایرانی‌ها چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی را گرامی داشتند».

در گزارش این رسانه دولتی چین آمده است: «صدها هزار نفر از ایرانی‌ها در راهپیمایی سراسری روز سه‌شنبه به مناسبت چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی حاضر شدند».

شینهوا درباره این راهپیمایی نوشت: «مردم ایران در شهرهای مختلف در خیابان‌ها حضور یافتند و شعارهای ضدآمریکایی و ضداسرائیلی سر دادند. شرکت‌کنندگان، پرچم‌های آمریکا و اسرائیل را آتش زدند».

در ادامه گزارش آمده است: «[شرکت‌کنندگان] تصاویر آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب را به همراه تصاویر قاسم سلیمانی در دست داشتند؛ فرمانده ارشد ایرانی که اخیرا توسط ایالات متحده ترور شد».

شینهوا در پایان گزارش خود می‌نویسد: «انقلاب ۱۹۷۹ (۱۳۵۷) در ایران، رژیم محمدرضا شاه پهلوی را که مورد حمایت ایالات متحده قرار داشت ساقط کرد و در نتیجه ان کشور تحت رهبری آیت‌الله خمینی درآمد؛ اتفاقی که یک نقطه عطف در تاریخ ایران می‌باشد».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تقدیر سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ایرانی ناجی ۷۳ نفر در دریای مدیترانه


مردم عراق تعطیلی کنسولگری کویت را خواستار شدند


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و زخمی شدن چند شهروند لبنانی +فیلم


خبرگزاری فرانسه: دور بعدی مذاکرات لبنان و اسرائیل ۱۵ و ۱۶ ژوئیه برگزار می‌شود


رسانه رژیم صهیونیستی: دستوری درباره عقب‌نشینی از لبنان صادر نشده است


حضور هیات آمریکایی در لبنان برای گفت و گو در باره عقب نشینی اسرائیل


عضو کنگره آمریکا توسط صهیونیست‌های مسلح در کرانه باختری متوقف شد+ فیلم


شنیده شدن صدای انفجار در اربیل و سلیمانیه عراق


دیدار وزرای خارجه ایران و عمان با دستور کار تحولات منطقه و تنگه هرمز


ضرورت انتقام‌ از قاتلان رهبر شهید و دیگر شهدای دو جنگ اخیر +فیلم