اردوغان، دوباره سوریه را تهدید کرد

سه شنبه 22 بهمن 1398
18:00
اردوغان، دوباره سوریه را تهدید کرد رئیس‌جمهور ترکیه با تهدید شدید دولت سوریه، مدعی شد که دمشق باید هزینه سنگینی را بابت هدف قرار دادن نیروهای ترکیه پرداخت کند.

العالم- ترکیه

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه امروز (سه‌شنبه) بار دیگر دولت سوریه را تهدید کرد و مدعی شد که پاسخ ترکیه به کشته شدن نیروهای این کشور هنوز پایان نیافته است.

به نوشته خبرگزاری آناتولی، اردوغان همچنین گفت که دولت سوریه پس از حمله به نیروهای ترکیه باید «هزینه سنگینی» را پرداخت کند.

او مدعی شد: «با قدرت به حملات نیروهای حکومت سوریه پاسخ داده و خسارت‌هایی را به آن‌ها تحمیل کردیم؛ اما این کافی نیست و پاسخ ما ادامه خواهد داشت.»

رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت که فردا گام‌های دولت ترکیه در خصوص ادلب را اعلام خواهد کرد.

ریاست‌جمهوری ترکیه پیش از این نیز اعلام کرده بود که آنکارا به مسکو ابلاغ کرده که باید، فورا حملات علیه مقرهای ترکیه در شمال غرب سوریه به پایان رسد و چنین حملاتی بدون پاسخ نخواهد ماند.

آنکارا در حالی در روزهای اخیر بارها به دمشق درباره حمله به نیروهای ترکیه‌ای که به صورت غیرقانونی در سوریه حضور دارند، هشدار داده است که نیروهای ارتش سوریه پیشروی‌های گسترده و چشمگیری در ادلب که آخرین پناهگاه تروریست‌های «جبهه النصره» است، دارند و آنکارا به شدت از این مسئله ناراضی است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید