چه کسی نبرد نهایی را خواهد برد؟

چهارشنبه 23 بهمن 1398
17:17
چه کسی نبرد نهایی را خواهد برد؟ جمهوری اسلامی ایران در راس محور مقاومت قرار دارد و از همان روز نخست بعد از پیروزی انقلاب اسلامی سطح توانمندی های خود و سامانه های موشکی خود را بالا برده و اینک ایران به بزرگترین قدرت منطقه ای تبدیل شده است.  

العالم ـ ایران

تحلیلگران سیاسی بر این باورند که ایران از قدرت دشمنان خود به خوبی آگاه است و به این دلیل با اراده و ایمان قوی تلاش می کند تا با آنها به توازن قدرت دست یابد. و اینک در منطقه کشوری وجود ندارد که قدرت و توانمندی و خودکفایی ذاتی و پیشرفت علمی و تکنولوژيکی و نظامی ایران را داشته باشد.

کارشناسان سیاسی تاکید کردنددولت های امریکا و بویژه دولت ترامپ ایران را در دریا آزمایش کردند و دیدند که ایران در سطح بسیار بالایی است چنانکه کشتی انگلیسی را فقط پس از آزادی کشتی اش آزاد کرد. همچنین از لحاظ نیروی هوایی و در عرصه های نظامی و سیاسی و اقتصادی نیز ایران را آزمود، آمریکایی ها متوجه شدند که ایران حتی ذره ای از ارزشها و اصول خود عقب نشینی نمی کند و از همان ابتدا تاکید کرده است که فلسطین مساله اصلی این کشور است و هنوز پس از 41 سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچنان آزادی فلسطین شعار نخست ایران است در حالی که بسیاری از کشورهای عربی مساله فلسطین را نادیده می گیرند.

کارشناسان توئیت دونالد ترامپ به زبان فارسی را تلاش برای دلجویی از مردم ایران دانستند؛ زیرا گمان می کرد که می تواند به آنها نزدیک شود در حالی که مردم ایران می دانند که این یک نفاق و دورویی از جانب ترامپ است و بس.

از سوی دیگر مسئولان فلسطینی، ملت ایران را در نوک پیکان مقابله با توطئه های صهیونیستی آمریکایی علیه ملت فلسطین و مساله فلسطین وامت اسلامی دانستند.

این مسئولان فلسطینی حضور گسترده ایرانیان در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی در ایران را حامل پیامی مهم به ترامپ و نتانیاهو و تمام توطئه کنندگان علیه مساله فلسطین دانستند؛ مبنی بر آنکه فلسطین همچنان در دل میلیونها نفر زنده است و معامله ترامپ اجرایی نخواهد شد؛ هرچقدر که امریکا و رژیم اشغالگر تمام ابزارهای خود را بکارگیرند؛ اما هیچ گاه نخواهند توانست اراده ملت ایرانی و فلسطینی را شکست دهند.

آنها تاکید کردند که آمریکا شهید سپهبد قاسم سلیمانی را به عنوان مقدمه ای برای اجرای معامله ترامپ ترور کرد؛ زیرا به خوبی می داند که این فرد تنها کسی است که قادر به مقابله با این معامله از طریق محور مقاومت است. مسئولان فلسطینی در عین حال تاکید کردند که خون شهید سلیمانی در رگهای میلیونها نفر از ایرانیان که برای ابراز مخالفت خود با معامله ترامپ به خیابانها آمدند، جاری است.

مسئولان فلسطینی تاکید کردند که حمایت های ایران عامل پیشرفت فزاینده مقاومت و به لرزه درآمدن پایه های دشمن صهیونیستی است و این به رغم محاصره و تحریم ملت ایران بوده است.

آنها افزودند: با آنکه آمریکا حامی دشمن صهیونیستی است و می خواهد از طریق معامله ترامپ ریاست کل دنیا را به دست گیرد؛ و رییس جمهور آمریکا نیز گمان می کند که فرعون زمانه و رهبر جهان است و می خواهد دنیا را همانطور که می خواهد و طبق خواسته های خود اداره کند؛ با این حال دولت آمریکا و ارتش آمریکا از واکنش جمهوری اسلامی ایران در پی ترور شهید سلیمانی به شدت ترس و هراس دارند.

مسئولان فلسطینی مشارکت میلیونی ایرانیان در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی را حامل پیامی آشکار به آمریکا دانستند مبنی بر آنکه تا زمانی که نظامیانت در منطقه باشند، روی امنیت و ثبات را نخواهی دید. حمله موشکی به پایگاه عین الاسد امریکا در عراق واشنگتن را بهت زده کرد و روز به روز میزان خسارتهای جانی و تجهیزاتی امریکایی ها در این حمله برملا می شود.

علی رمضانی

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد از مذاکرات مستقیم لبنان با رژیم صهیونیستی در سایه تداوم تجاوزات + فیلم


رئیس جمهور ازبکستان امضای یادداشت تفاهم پایان جنگ را تبریک گفت


کرمانشاه؛ پل جدید ترانزیت عراق به افغانستان


بیانیه ستاد حقوق بشر در محکومیت اظهارات وزیر خزانه‌داری آمریکا درباره دارایی‌های ایران


قائم‌پناه: دارایی‌های بلوکه‌شده ایران به صورت کامل و تدریجی آزاد می‌شود


تسریع احداث قطعه‌های ۲ و ۳ نیروگاه اتمی ایران با حضور متخصصان روسی


ابعاد و ضوابط مذاکره با "دشمن"؛ تحلیل سیاسی از سخنان اخیر رهبر انقلاب اسلامی


ایران و قزاقستان دو سر پل ترانزیت


حمایت کشور‌های عضو شانگهای از حاکمیت و تمامیت ارضی ایران


جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره