لاوروف: پیروزی بر تروریست‌ها در ادلب حتمی است

شنبه 26 بهمن 1398
19:12
لاوروف: پیروزی بر تروریست‌ها در ادلب حتمی است
وزیر خارجه روسیه در سخنانی در کنفرانس امنیتی مونیخ تاکید کرد پیروزی بر تروریست‌ها در ادلب سوریه حتمی است.

العالم - اروپا

«سرگئی لاوروف» وزیر امور خارجه روسیه عصر شنبه در سخنرانی هشدار داد که توسعه ناتو به سوی مرزهای روسیه باعث افزایش تنش‌ها خواهد شد و تهدیدی آشکار برای امنیت روسیه به شمار می‌آید.

وی که در کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت می‌کرد،‌ افزود: «ثبات در قاره اروپا بدون مبارزه با تروریسم، تجارت انسان و بحران‌های فرا مرزی امکان پذیر نیست و چاره‌ای جز تقویت همکاری میان اروپا و روسیه در این زمینه‌ها وجود ندارد.»

وزیر خارجه روسیه اضافه کرد: «بسیاری از بحران‌هایی که قاره اروپا با آن مواجه است ناشی از بحران‌هایی است که منبع آن خاورمیانه و شمال آفریقا است.»

لاوروف در ادامه سخنان خود به بحران در سوریه اشاره کرد و گفت: «روسیه بر راه‌حل مسالمت‌آمیز درباره بحران سوریه بر اساس توافقات آستانه و قطعنامه‌های سازمان ملل تاکید دارد.»

وی درباره موضوع فلسطین نیز گفت: «مسکو رویکردی متوازن برای حل درگیری میان فلسطینیان و اسرائیل بر اساس توافقنامه‌ها و قطعنامه‌های بین المللی در پیش خواهد گرفت.»

وزیر خارجه روسیه گفت: «به سازمان ملل از طریق کمیته قانون اساسی کمک کردیم تا روند سیاسی در سوریه را به پیش ببرد.»

وی درباره روابط روسیه و ترکیه گفت:‌ «روابطمان با ترکیه بسیار عالی است اما این بدان معنی نیست که درباره همه چیز با آنها توافق داریم و امیدواریم که ترکیه در گروه‌های مسلح سوری نفوذ داشته باشد.»

لاوروف گفت: «پیروزی بر تروریست‌ها در ادلب حتمی بوده و روسیه و ایران و ترکیه اهداف یکسانی در سوریه ندارند.»

وزیر خارجه روسیه با اشاره به این موضوع که تروریست‌ها غیرنظامیان را به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند، اضافه کرد: «تلاش‌هایی برای تقسیم ادلب وجود دارد که این موضوع تهدید کننده حق حاکمیت سوریه است.»

وی درباره لیبی نیز گفت: «خواستار لیبی یکپارچه هستیم و نمی‌خواهیم که این کشور ویران گردد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترامپ: اگر از تفاهمنامه با ایران خوشم نیاید آنها را بمباران میکنم


پس از افول هژمونی آمریکا؛ چرا کشورهای عربی بیش از هر زمان دیگری به ایران نیاز دارند؟


گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و چین


صداوسیما با شعار «صدای حقیقت خاموش نخواهد شد»، سالگرد حمله به صدا و سیما را گرامی می‌دارد


شیخ نعیم قاسم: به طور میانگین روزانه ۳۰ عملیات انجام دادیم/ به پیروزی برای لبنان و بیرون راندن اسرائیل ایمان داریم


از جبل عامل تا تهران؛ فروپاشی افسانه "اسرائیل بزرگ" و شکل‌گیری نظم چندقطبی در خاورمیانه


تأکید رئیس کل بانک مرکزی بر توسعه تجارت ایران و روسیه


حماس: رایزنی‌ها برای اجرای کامل توافق آتش‌بس ادامه دارد


قالیباف: ایران و چین محور بلوک‌های جدید منطقه‌ای خواهند بود


رئیس جمهور لبنان: از کمک ایران برای دستیابی به آتش‌بس استقبال می‌کنیم