افشای نقشه جدید آمریکا برای ایجاد موج فرقه گرایی درعراق/ تقلای واشنگتن در کشاندن کردها و سنی ها به معرکه تقابل با الحشد الشعبی 

يکشنبه 27 بهمن 1398
23:16
افشای نقشه جدید آمریکا برای ایجاد موج فرقه گرایی درعراق/ تقلای واشنگتن در کشاندن کردها و سنی ها به معرکه تقابل با الحشد الشعبی  عضو ائتلاف الفتح در پارلمان عراق فاش کرد که آمریکایی ها با همکاری طرف های سیاسی سنی و کرد در حال احیای فرقه گرایی به منظور دور کردن الحشدالشعبی از دشت نینوا و مناطق غرب کشور هستند.

العالم ـ عراق

«محمد کریم» در گفت و گو با خبرگزاری المعلومه توضیح داد که آمریکا در زمان کنونی با همکاری طرف های سیاسی سنی و کرد در حال ایجاد یک موج جدید بر اساس فرقه گرایی و قومیت گرایی است تا از این طریق الحشد الشعبی را از دشت نینوا و مناطق غربی دور کنند.

وی ادامه داد که هدف از دور کردن الحشد الشعبی از این مناطق فعالیت مجدد گروه تروریستی داعش برای توجیه بقای حضور نیروهای آمریکایی در عراق است.

محمد کریم ضمن بیان اینکه این طرح شامل ایجاد موج های فرقه گرایی است و کشور را با توجه به وجود فرقه ها و قومیت ها به اقلیم های مختلف تقسیم می کند گفت که حضور الحشد الشعبی در مناطق غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق برنامه های آمریکا را با شکست موجه کرده است و از گسترش داعش که آمریکا از آن به عنوان بهانه ای برای تحمیل حضور خود استفاده می کند، جلوگیری خواهد کرد.

«محمد الکنانی» عضو پارلمان عراق نیز دیروز (شنبه) گفت که اقدام های سیاسی برای عقب نشینی الحشدالشعبی از مناطق غربی و هم مرز با اقلیم کردستان ریسک در امنیت کشور است و ائتلاف الفتح در داخل پارلمان عراق علیه این اقدام ها خواهد ایستاد.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق به دنبال شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهندس المهندس در عملیات تروریستی دولت آمریکا، پنجم دی ماه گذشته رای به اخراج نیروهای آمریکایی داد.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها