بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا در قاره آفریقا آغاز شد

دوشنبه 28 بهمن 1398
20:50
بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا در قاره آفریقا آغاز شد بزرگترین رزمایش نظامی آمریکا در قاره آفریقا پس از سال ۲۰۰۵ میلادی امروز (دوشنبه) با مشارکت نیروهای مسلح ۳۴ کشور در موریتانی واقع در غرب قاره آفریقا آغاز شد.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش رسانه های منطقه ای و جهانی، این رزمایش موسوم به «فلینتلوک ۲۰۲۰» با حضور بیش از یکهزار و ۶۰۰ نظامی از ۳۴ کشور غربی، آفریقایی و عربی در شهر «اطار» واقع در ۴۳۰ کیلومتری شمال «نواکشوت» پایتخت موریتانی برگزار می شود.

«فلینتلوک ۲۰۲۰» بزرگترین رزمایش نظامی سالیانه نیروهای عملیات ویژه فرماندهی نیروهای مسلح آمریکا در قاره آفریقا پس از سال ۲۰۰۵ میلادی به حساب می آید.

وزیر دفاع موریتانی نیز در مراسم آغازین این رزمایش اعلام کرد که مقابله با افراطی گری و اقدامات بی ثبات کننده و نیز تبادل تجارب میان نیروهای مسلح کشورهای مختلف اولویت اصلی این رزمایش است.

ژنرال «داکفین اندرسون» فرمانده نیروهای ویژه آمریکا در قاره آفریقا نیز در سخنانی اعلام کرد که رزمایش «فلینتلوک ۲۰۲۰» تنها یک تمرین نظامی نیست بلکه فرصتی است تا نیروهای مسلح کشورهای مختلف با یکدیگر بیشتر آشنا شده و تجارب خود را به اشتراک بگذارند.

وی که کشورش از بسیاری از گروه های تروریستی در نقاط مختلف جهان حمایت می کند و در بسیاری از ناامنی ها دست دارد، افزود که تروریست ها تهدیدی برای کل جهان هستند و باید برای مقابله با خطرهای احتمالی، اقدامات و همکاری های مشترک نظامی را گسترش داد.

در این رزمایش کشورهایی همچون آمریکا، انگلستان، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، ژاپن، کانادا و کشورهای آفریقایی مانند سنگال، موریتانی، مالی، ساحل عاج، کامرون و مغرب حضور دارند.

رزمایش «فلینتلوک ۲۰۲۰» قرار است روز ۲۸ فوریه ۲۰۲۰ (۹ اسفند) به فعالیت خود پایان دهد.

موریتانی پیشتر هم میزبان چند رزمایش نظامی به فرماندهی آمریکا بوده و آخرین آن فوریه ۲۰۱۹ در این کشور غرب آفریقا برگزار شد.

به گزارش ایرنا، رزمایش های آمریکا در غرب آفریقا در حالی برگزار می شود که واشنگتن چندی قبل طرح اولیه‌ای را برای تنظیم و آرایش مجدد حضور نظامی خود در آفریقا و کاهش نیروهای رزمی در منطقه ساحل در غرب آفریقا را اعلام کرد.

ساحل، منطقه ای در شمال قاره آفریقا است که از اقیانوس اطلس از سمت غرب تا دریای سرخ در شرق کشیده شده است و شامل کشورهایی مانند موریتانی، چاد، مالی، نیجر و بورکینافاسو می شود.

آمریکا در حدود ۶ هزار نیروی نظامی در سرتاسر آفریقا دارد که شامل ۸۰۰ نظامی در غرب آفریقا، ۵۰۰ نیروی ویژه در سومالی و شمار نامشخصی در یک پایگاه هوایی در نیجر می‌شوند.

فرانسه نیز به تازگی اعلام کرده است که حضور نیروهای نظامی خود را در منطقه ساحل به بیش از ۵ هزار نفر افزایش می‌دهد و مسلح کردن پهپادهای خود در منطقه را هم شروع کرده است. در همین حال مقامات فرانسه از آمریکا خواسته‌اند که حضور نظامی خود در آفریقا را کاهش ندهد.

0% ...

آخرین اخبار

حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


نهاد مدیریت آبراه خلیج فارس: مسئولیت هر حادثه‌ای خارج از مسیرهای اعلامی متوجه مالکان کشتی‌هاست


برگزاری آیین شام غریبان در جوار مقتل قائد شهید انقلاب


عراقچی: ایران و عمان چارچوب اداره آینده تنگه هرمز را تعیین می‌کنند


شیخ نعیم قاسم: مقاومت لبنان جهان را شگفت زده کرده است


قالیباف: ملت ایران با ایستادگی خود، محاسبات آمریکا را به شکست کشاند


غریب‌آبادی: ایتالیا و رومانی در تجاوز به ایران مسئولیت بین‌المللی دارند


واکنش فعالان مجازی به مذاکرات سوئیس؛ تثبیت جایگاه ایران به عنوان یک قدرت منطقه‌ای


پیام تسلیت پزشکیان به دولت و ملت ونزوئلا در پی زلزله اخیر


پربیننده ترین خبرها

نیروی دریای سپاه: عبور ایمن از تنگه هرمز فقط از مسیرهای اعلامی ایران ممکن است/ با شناورهای متخلف برخورد خواهد شد


بقائی: ناتو باید برای همدستی با آمریکا-اسراییل در ارتکاب جنایت علیه ایران پاسخگو باشد


بقائی: اظهارات متناقض آمریکایی ها درباره یادداشت تفاهم از بدگمانی ایرانیان نمی کاهد


اعلام وضعیت اضطراری در ونزوئلا به دنبال ۲ زلزله قدرتمند/برآورد اولیه تعداد قربانیان بین ۱۰ تا ۱۰۰ هزار نفر+ فیلم


تغییرات راهبردی جدید در منطقه در راه است/ کاهش برتری اسرائیل با ظهور اقتدار ایران


ادعای ترامپ: خاورمیانه در پی توافق «تاریخی» با ایران برای نخستین بار شاهد صلح خواهد بود


گزارش العالم از عزاداری عاشورایی مردم نبطیه لبنان در سایه تهدیدات اشغالگران+ فیلم


پزشکیان: امام حسین(ع) به ما آموخت نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم


کشته و زخمی شدن 2 نظامی صهیونیست در جنوب لبنان


ادامه کاهش قیمت نفت برنت به ۷۲ دلار


زنگ خطر کاهش کمک ها به غزه به صدا درآمد