واکنش مسکو به تحریم آمریکا:

به همکاری قانونی با ونزوئلا ادامه می‌دهیم

سه شنبه 29 بهمن 1398
23:14
به همکاری قانونی با ونزوئلا ادامه می‌دهیم وزارت خارجه روسیه در واکنش به تحریم‌های تازه آمریکا علیه خود از تداوم همکاری قانونی با مقامات دولت ونزوئلا خبر داد.

العالم - اروپا

وزارت خارجه روسیه سه‌شنبه شب به تحریم‌های جدید آمریکا علیه یکی از شرکت‌های نفتی خود به اتهام همکاری با ونزوئلا واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری «اینترفکس»، وزارت خارجه روسیه در بیانیه‌ای در این باره عنوان کرد: «هیچ تحریمی بر همکاری قانونی ما با مقامات ونزوئلا تاثیر نخواهد گذاشت. روسیه اقدامات یکجانبه علیه خود را نمی‌پذیرد.»

در بخش دیگر این بیانیه آمده است: «میل به اولویت همکاری با شرکت‌های آمریکایی اغلب به خاطر تحریم‌های ایالات متحده شکل نخواهد گرفت.»

دولت آمریکا امروز یکی از زیرمجموعه‌های بزرگترین شرکت نفتی دولتی روسیه را به بهانه کمک به دولت قانونی ونزوئلا تحریم کرد. وزارت خزانه‌داری آمریکا شرکت «روس‌نفت تریدینگ اس اِی» و «دیدیر کاسیمیرو» معاون شرکت روس‌نفت را تحریم کرده است.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی خبرنگار العالم از آخرین وضعیت کنترل نیروهای مسلح بر تنگه هرمز+ فیلم


تحریم های جدید آمریکا علیه ۹ فرد و نهاد به بهانه ارتباط با ایران


سنتکام مدعی توقیف یک نفتکش در ارتباط با ایران شد


پزشکیان: تهدید به هدف قرار دادن زیرساخت‌های حیاتی نشانه استیصال در برابر اراده یک ملت است


معاون اجرایی ارتش: آیین گرامیداشت شهدای اقتدار و جنگ رمضان برگزار می‌شود


گزارش العالم از تظاهرات ضد جنگ در انگلیس؛ معترضان جنگ افروزی علیه ایران را محکوم کردند+ فیلم


تکرار تناقض گویی ترامپ: همچنان در حال کار برای توافق با تهران هستیم/ تهدید به حمله شدید به ایران


سردار شکارچی: در برابر تهدیدات نظام سلطه، پاسخی کوبنده‌تر خواهیم داد


سفیر مصر در دیدار با نبیه بری: توافق اسلام‌آباد پیامدهای مثبتی بر لبنان خواهد داشت


ارتش عراق: پرونده انحصار سلاح وارد مرحله اجرایی شده است