توضیح آلمان درباره آزادی یک شهروند ایرانی

چهارشنبه 30 بهمن 1398
22:19
توضیح آلمان درباره آزادی یک شهروند ایرانی آلمان تائید کرد که یک دادگاه در این کشور دستور آزادی فردی ایرانی را که پیشتر آمریکا خواستار بازداشت و استرداد او شده بود، داده است.

العالم-ایران

مقامات در آلمان روز چهارشنبه تایید کردند که یک دادگاه در این کشور دستور آزادی فردی ایرانی را که پیش‌تر آمریکا خواستار بازداشت و استرداد او شده بود، داده است.

با این حال این مقامات آلمانی در ارتباط با چگونگی و مسائل مرتبط با آزادی این شهروند ایرانی توضیحی ارائه نداده‌اند.

پیش از این ایران تایید کرده بود که احمد خلیلی که از سال ۲۰۱۸ به دلیل آنچه «نقض تحریم‌های ایران» در آلمان عنوان شده بود و در این کشور تحت بازداشت بوده است، در جریان سفر اخیر محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران به آلمان برای شرکت در نشست امنیتی مونیخ، آزاد شده و همراه با هیئت ایرانی به تهران بازگشته است.

همچنین «ماریا ادبهار»، سخنگوی وزارت خارجه آلمان همزمان تایید کرده که به تازگی یک شهروند این کشور که در زندان اوین در تهران تحت بازداشت قرار داشته است، در جریان تلاش‌های دیپلماتیک آزاد شده و به برلین بازگشته است.

این شهروند آلمانی در ایران به اتهام تصویربرداری از امکان ممنوع بازداشت شده بود.

دو روز پیش از این، «سیدعباس موسوی»، سخنگوی وزارت خارجه ایران اعلام کرده بود که در پی سلسله رایزنی‌های فشرده دیپلماتیک و با همکاری موثر قوه قضاییه و سازمان اطلاعات سپاه، احمد خلیلی شهروند ایرانی که به بهانه نقض تحریم‌های غیرقانونی و ظالمانه آمریکا و به درخواست دادستانی این رژیم در آلمان بازداشت شده و در معرض استرداد به آمریکا قرار داشت، آزاد و به همراه وزیر امور خارجه به میهن بازگشت.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد