دعوت به حضور پرشور و گسترده مردم در اتتخابات

پنج‌شنبه 1 اسفند 1398
12:04
دعوت به حضور پرشور و گسترده مردم در اتتخابات شخصیت‌ها، نهادهای حاکمیتی و سازمان ها در بیانیه و اطلاعیه‌های جداگانه با اشاره به ضرورت نمایش انسجام ملی با حضوری پرشور، مردم را به حضور گسترده در انتخابات دوم اسفند فراخواندند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

آیت الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با دعوت از عموم ملت ایران اسلامی به حضور پر شور در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی گفت: در این فضا به همدلی و انسجام ملی نیاز داریم. امیدواریم که بطلان تخیلات خامی که دشمنان در انصراف ملت از انقلاب داشته اند، بار دیگر ثابت شود. ان شاء الله همه ما در این انتخابات شرکت خواهیم کرد.

وی با تاکید بر حفظ وحدت و همدلی اظهارکرد: اعضای مجمع تشخیص مصلحت نیز مثل همه مردم در انتخابات شرکت خواهند کرد و افتخار این را خواهیم داشت که در تجلی این وحدت و انسجام ملی، سهم و نقش کوچکی داشته باشیم.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به اهمیت انتخابات در نظام مردم سالاری دینی خاطر نشان کرد: انتخابات دوم اسفند ماه یک جریان مهم برای مردم سالاری دینی است. تجلی رکن جمهوریت نظام در انتخابات است و ما امیدواریم که همه با هر سلیقه ای که دارند در انتخابات شرکت کنند و اهتمام خود را به نظام جمهوری اسلامی و بحث اهمیت سرنوشتی که در دست خود مردم است، نشان بدهند.

حضور حداکثری در انتخابات
سازمان انرژی اتمی هم در پیام توئیتری از مردم خواست در انتخابات دوم اسفند مشارکت داشته باشند.

در حساب کاربری توئیتر این سازمان نوشته شده است: همانا خداوند به شما فرمان می دهد که امانت ها را به صاحبانش بدهید و هنگامی که میان مردم داوری می کنید به عدالت داوری کنید. مشارکت حداکثری در کارزار انتخابات مجلس، لازمه حرکت به سوی ایرانی سرفراز است.

مشارکت مردم، تضمین امنیت و اقتدار کشور
علی اکبر ولایتی، مشاور مقام معظم رهبری در امور بین‌الملل با صدور بیانیه ای به مناسبت برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی، ضمن دعوت از حضور مردم در پای صندوق های رای و انتخاب افرادی شایسته تاکید کرد: حضور حداکثری مردم در انتخابات تضمین کننده امنیت و اقتدار کشور است.
در بخشی از این پیام آمده است: ملت بزرگ و شریف ایران، همواره در طول دوره های مختلف پس از انقلاب، با صلابت و شجاعت در جهت حفظ آرمان های نظام و حراست از ایران اسلامی ایستادگی نموده و با هشیاری و مقاومت خود توطئه های دشمنان را که خواهان تضعیف اقتدار کشور بوده و هستند از میان برده است.
ولایتی در این بیانیه از همه آحاد ملت بزرگ ایران و علاقه مندان به نظام و کشور برای حضور در پای صندوق های رای و انتخاب افرادی شایسته برای تشکیل مجلسی کارآمد و مقتدر دعوت کرد تا شاهد برگ زرین و پر افتخار دیگری از شکوه و عظمت حضور مردم همیشه در صحنه باشیم.

به گزارش ایرنا، انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌ دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری دوم اسفند سال جاری برگزار می شود. بنا به اعلام ستاد انتخابات استان تهران، شمار افراد واجد شرایط حق رای در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و اولین میاندوره ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در این استان، تعداد ۹ میلیون و ۶۴۴ هزار و ۹۸۱ نفر است که تعداد ۲۰۰ هزار و ۱۹۸ نفر رای اولی هستند.

در کل کشور ۵۷ میلیون و ۹۱۸ هزار و ۱۵۹ نفر واجد شرایط رای دادن هستند که از این تعداد، ۲ میلیون و ۹۳۱ هزار و ۷۶۶ نفر کسانی هستند که با رسیدن به سن ۱۸ سالگی برای اولین بار می توانند در انتخابات شرکت کنند. تعداد ۶ هزار و ۶۸۹ شعبه اخذ رای نیز در استان تهران برای انتخابات مجلس شورای اسلامی و میان دوره‌ای خبرگان رهبری پیش بینی شده که از این تعداد، ۶ هزار و ۱۱۲ شعبه شهری، ۵۷۷ شعبه روستایی و ۴۶۱ شعبه سیار اخذ رای است.

0% ...

آخرین اخبار

تشریح دلایل خروج ترامپ از برجام از زبان باراک اوباما


رشیدیان : ۲۷ هزار زائر ایرانی وارد سرزمین وحی شدند


وزیر میراث‌فرهنگی: آثار تاریخی ایران پیش از آغاز جنگ به مخازن امن منتقل شد 


انتقاد جامعه مدرسین از اقدامات دولت‌های عربی علیه شیعیان


توقیف اموال ۵۳ نفر از خائنان به وطن در همدان


وزیر خارجه ایران: مردم ایران با استواری و سربلندی در برابر متجاوزان دفاع کردند


هشدار رئیس جمهور چین به ترامپ درباره تایوان


استقبال وزیر خارجه هند از عراقچی در نشست بریکس


صدور فتوای جواز پرداخت وجوهات شرعی مقلدان امام شهید به رهبر معظم انقلاب


یک منبع آگاه در گفتگو با العالم: شلیک موشک‌های هیمارس آمریکا از جزیره بوبیان کویت به ایران در جنگ تحمیلی اخیر