ستاد انتخابات کشور: آماده برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و امن هستیم

چهارشنبه 30 بهمن 1398
21:51
ستاد انتخابات کشور: آماده برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و امن هستیم ریس ستاد انتخابات کشور در گفتگو با رادیو انتخابات اعلام کرد: منطبق بر تقویم انتخابات آماده برگزاری انتخاباتی پرشور، سالم و امن هستیم.

العالم - ایران / سیاسی

پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، جمال عرف معاون سیاسی وزیر و رییس ستاد انتخابات کشور در گفتگویی با رادیو انتخابات در خصوص روند برگزاری انتخابات در روز جمعه دوم اسفند ماه و میزان آمادگی ستاد انتخابات کشور، توضیحاتی در این خصوص ارائه داد.

عرف گفت: دقیقا بر اساس زمانبندی و تقویم انتخابات عمل کرده ایم؛ تمام تجهیزات لازم به فرمانداری ها منتقل شده، دستگاه های احراز هویت ارسال شده و امروز هم این دستگاه ها برای استفاده فرمانداری های سراسر کشور آماده سازی می شوند.

رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به پیش بینی سازمان هواشناسی کشور در خصوص ورود جبهه برف و باران به مناطق غرب و شمالغرب کشور گفت: جلسه ویژه ستاد انتخابات کشور، صبح امروز با حضور مسوولان سه وزارتخانه راه، ارتباطات و نیرو برگزار شد و تمهیدات مورد نظر برای تسهیل شرایط اخذ رای در حوزه های انتخابیه صعب العبور یا درگیر برف و سرما اندیشیده شد. هم چنین برنامه ریزی شد تا در صورت لزوم، از نیروهای مسلح هم استفاده شود تا همه بتوانند از حق خود برای رای دادن بهره ببرند.

وی ادامه داد: تمامی شرایط بررسی و اعلام شد که برای بدترین شرایط آب و هوایی، حداکثر آمادگی وجود داشته باشد تا انتخابات که به تدبیر مقام معظم رهبری جهاد عمومی است به درستی، سالم، پرشور و امن برگزار شود.

رییس ستاد انتخابات کشور به دستگاههای احراز هویت الکترونیکی اشاره کرد و گفت: با وجود این دستگاهها که در همه شعبات وجود دارند اولین قدم در خصوص جلوگیری از بروز تخلفات و تحقق سلامت و شفافیت در برگزاری انتخابات برداشته شده و آموزش های لازم داده شده است.

رییس ستاد انتخابات کشور با بیان اینکه در این دوره فقط رای دادن به شکل دستی صورت می گیرد، گفت: با هماهنگی های انجام شده با شورای محترم نگهبان، در آینده، اخذ رای هم به صورت الکترونیک خواهد بود و انتخابات به طور کامل الکترونیکی برگزار خواهد شد.

عرف حداکثر زمانی را که صرف احراز هویت می شود، کم تر از یک دقیقه دانست و گفت: کارت ملی فرد روی دستگاه احراز هویت قرار می گیرد و اطلاعات به صورت آنلاین نمایش داده می شود. کسانی هم که کارت ملی ندارند با کد ملی می توانند این فرایند را به سادگی انجام دهند.

0% ...

آخرین اخبار

اذعان سنتکام به دست برتر و رویکرد تهاجمی ایران در مقابل متجاوزان


حماس: «نیکولای ملادینوف» مسئول تشدید تنش و تجاوزات دشمن صهیونیستی است


وزیر خارجه انگلیس: تشدید حملات اسرائیل به لبنان باید متوقف شود


انهدام سامانه گنبد آهنین رژیم اسرائیل در شمال فلسطین اشغالی توسط حزب الله + فیلم


سپاه پاسداران: مبدا تجاوز به دکل مخابراتی جزیره سیریک هدف قرار گرفت


بقائی: حمله پلیس هلند به همسر باردار مرد فلسطینی نقض فاحش حقوق بشر است


حماس : مردم فلسطین از جنایات وحشیانه اشغالگران نمی‌هراسند


عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا