کشته‌های ترکیه در ادلب سوریه طی یک هفته به ۳ نفر رسید

شنبه 3 اسفند 1398
21:03
کشته‌های ترکیه در ادلب سوریه طی یک هفته به ۳ نفر رسید
مقامات محلی در جنوب ترکیه از کشته شدن یک سرباز دیگر این کشور در منطقه درگیر ادلب سوریه خبر دادند.

العالم - ترکیه

مقامات محلی در استان «عینتاب» ترکیه می‌گویند یک سرباز ارتش این کشور در شمال سوریه کشته شده است.

شبکه سعودی العربیه به نقل از این مقامات شنبه (سوم اسفند) گزارش داد که این نظامی ترکیه‌ای در درگیری‌های استان ادلب سوریه کشته شده است. براساس ادعای مقامات محلی ترکیه در جنوب این کشور، نظامی ترکیه در حمله خمپاره‌ای ارتش سوریه کشته شده است.

برخی منابع غیررسمی نام این سرباز را «مجید دمیر» معرفی کرده‌اند.

هنوز وزارت دفاع ترکیه به این خبر واکنش نشان نداده است. استان عینتاب و «هاتای» ترکیه با استان ادلب سوریه که بیش از یک ماه است به عرصه درگیری بین نیروهای ارتش سوریه و تروریست‌های مسلح مورد حمایت ترکیه تبدیل شده است.

هفته گذشته نیز وزارت دفاع ترکیه کشته شدن دو نیروی خود در درگیری‌های اطراف شهرک «نیرب» ادلب را تأیید کرده بود. بر اساس ادعای آنکارا، این دو سرباز ترکیه‌ای در حمله هوایی سوریه کشته شده است.

گروه‌های تروریستی در ادلب سوریه به ویژه «هیأت تحریر الشام» (جبهه النصره سابق که در لیست تروریستی آمریکا، روسیه و اروپا قرار دارد) بعد از متحمل شدن شکست‌های سخت در غرب حلب و جنوب و شرق ادلب، پنجشنبه گذشته، شهرک نیرب را در چند نوبت هدف حملات خود قرار دادند که نتیجه‌ای در بر نداشت و با دادن تلفات زیاد مجبور به عقب‌نشینی شدند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین