العربیه: سه نظامی ترکیه در لیبی کشته شدند

شنبه 3 اسفند 1398
20:36
العربیه: سه نظامی ترکیه در لیبی کشته شدند
شبکه سعودی العربیه به نقل از منابع خود در لیبی از کشته شدن سه نظامی ترکیه در این کشور خبر داد.

العالم - لیبی

همزمان با اذعان رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، به کشته شدن تعدادی از نظامیان این کشور در لیبی، شبکه العربیه، تعداد آن‌ها را سه تن اعلام کرد.

منابع نظامی همسو با «خلیفه حفتر» به العربیه گفتند که سه نظامی ارشد ترکیه به همراه مترجم سوری خود در پی بمباران نیروهای حفتر در بندر طرابلس کشته شده‌اند.

به گفته این منابع، جسد آن‌ها صبح امروز (شنبه) به آنکارا منتقل شده است.

در همین حال یک نظامی ارتش ترکیه نیز در منطقه «غازی عین‌تاب» بر اثر اصابت گلوله خمپاره ارتش سوریه کشته شده است.

اردوغان امروز در جمع هواداران خود در استان «ازمیر» به کشته شدن تعدادی از نظامیان ترکیه در لیبی اذعان کرد و گفت که ترکیه به جنگ در سوریه، لیبی، دریای مدیترانه و تمامی منطقه ادامه می‌دهد. او گفت که عدم ورود به درگیری، هزینه‌های سنگینی را بر ترکیه تحمیل خواهد کرد.

این برای اولین بار از زمان ورود ترکیه به جنگ لیبی است که کشته شدن نظامیان این کشور در لیبی گزارش می‌شود. پارلمان ترکیه در ۱۲ دی ماه حضور نظامی ترکیه در لیبی به نفع دولت «فایز السراج» را تصویب کرد و از آن زمان علاوه بر نظامیان ارتش ترکیه، صدها تن از عناصر تروریستی در شمال سوریه نیز به لیبی اعزام شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۸ کشور عربی و اسلامی، اسرائیل را مسئول شکست تلاش‌های صلح در غزه دانستند


معاون حقوقی رئیس‌جمهور: مستندسازی خسارات باید به اقدام حقوقی و استیفای حقوق ایران منجر شود


پزشکیان: انتصابات مدیریتی باید بر مبنای شاخص‌های علمی و فارغ از ملاحظات سیاسی انجام شود


پایان تلخ مسئول سفیدشویی ترامپ در کاخ سفید+ فیلم


رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست


ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان