جلسه رای اعتماد به کابینه «علاوی» پنج شنبه برگزار می‌شود

دوشنبه 5 اسفند 1398
15:53
جلسه رای اعتماد به کابینه «علاوی» پنج شنبه برگزار می‌شود یک عضو پارلمان عراق در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی عراق اعلام کرد که رئیس پارلمان این کشور روز پنجشنبه را برای برگزاری جلسه رای اعتماد به کابینه وزرا تعیین کرده است.

العالم - عراق

یک عضو پارلمان عراق امروز (دوشنبه)،‌ در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رسمی عراق «واع»، اعلام کرد که ریاست پارلمان عراق روز پنجشنبه را برای برگزاری جلسه رای اعتماد به کابینه پیشنهادی «محمد توفیق علاوی» مشخص کرده است.

در همین خصوص،‌ «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق، دیروز (یکشنبه)، خواسته بود، نشستی برای بررسی جلسه رای اعتماد به کابینه وزاری «محمد توفیق علاوی» در ساعت یازده صبح امروز (دوشنبه) به وقت عراق برگزار شود.

کشور عراق مدتی است که درگیر مسئله انتخاب وزیران است. محمد توفیق علاوی یازدهم بهمن ما از سوی «برهم صالح»، رئیس جمهوری عراق مأمور به تشکیل کابینه شد. او هفته گذشته از پارلمان درخواست کرد روزهای یکشنبه یا دوشنبه برای رأی به کابینه‌اش جلسه فوق‌العاده تشکیل دهد.

پیشتر،‌ شبکه العهد، به نقل از منابع آگاه سیاسی اسامی وزرای دفاع، خارجه، دادگستری و چند وزیر دیگر کابینه جدید عراق را فاش کرد

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر پاکستان: یک متن مورد توافق میان ایران و آمریکا حاصل شده است


پزشکیان: باید فرهنگ مصرف بهینه را به یک گفتمان ملی تبدیل کنیم


حزب‌الله مواضع نظامیان صهیونیست را هدف قرار داد


نوری: همکاری ایران و هند در بخش کشاورزی تا سطح راهبردی گسترش یابد


عراقچی: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد هیچگاه تا این حد به نهایی شدن نزدیک نبوده است


یک تحلیلگر خطاب به خبرنگار آمریکایی: «رئیس‌جمهورتان دروغگوست؛ مثل او نباش و مؤدب باش»


پزشکیان: شراکت راهبردی ایران و روسیه بیش از پیش توسعه و تعمیق می‌یابد


دریادار سیاری: هرگز به سمت تولید سلاح کشتار جمعی نخواهیم رفت/قدرت ما در تنگه هرمز حاکم است


بقائی: تفاهم احتمالی در مرحله جمع‌بندی داخلی‌ست/ تصمیم نهایی هنوز اتخاذ نشده است


وزیر خارجه ایتالیا به ترامپ: جنگ علیه ایران جنگ ما نیست