ظریف: ایران خواستار همکاری منطقه‌ای بیشتر برای مقابله با کووید ۱۹ است

سه شنبه 6 اسفند 1398
18:10
ظریف: ایران خواستار همکاری منطقه‌ای بیشتر برای مقابله با کووید ۱۹ است
وزیر امور خارجه ایران روز سه‌شنبه در پیامی در توئیتر کشورهای منطقه را به همکاری بیشتر برای مقابله با ویروس کووید ۱۹ فراخواند.

العالم _ ایران / سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران در پیامی در توئیتر خواستار همکاری منطقه‌ای برای مقابله با ویروس کووید ۱۹ شد.

وی در این پیام توئیتری نوشت: «همانند دیگر ویروس‌ها- از جمله تروریسم- کووید ۱۹ هیچ مرزی را نمی‌شناسد و هیچ تفاوتی میان قومیت‌ها و ادیان قائل نیست. برای مبارزه با آن نیز نباید چنین تفاوتی قائل شویم. ایران مطابق با امید، خواستار همکاری منطقه‌ای بیشتر از جمله مرکز مشترک پیشگیری و کنترل بیماریها است.»

سازمان بهداشت جهانی روز سه شنبه به همه کشورهای جهان هشدار داد که تدابیر لازم را برای مقابله با ویروس کرونا اتخاذ کنند و تاکید کرد که کرونا به معنای واقعی پشت دروازه هر کشور است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: ایران، آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض آمریکاست


درگیری مسلحانه در ایالت آیداهو آمریکا


حملات مداوم رژیم صهیونیستی به منازل مسکونی در باریکه غزه


نیویورک تایمز: آمریکا در آستانه شکستی راهبردی قرار دارد


عراقچی در خصوص اقدامات آمریکا و اسرائیل به وزیر خارجه سعودی هشدار داد


وزارت امور خارجه: شورای امنیت تاکنون هیچ اقدام موثری انجام نداده‌است


هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم