گفتگوی تلفنی وزیر خارجه چین با ظریف/ آمادگی ارسال کمک ها و ارائه روش های مبارزه با کرونا

جمعه 9 اسفند 1398
18:49
گفتگوی تلفنی وزیر خارجه چین با ظریف/ آمادگی ارسال کمک ها و ارائه روش های مبارزه با کرونا وزیر خارجه چین در گفتگوی تلفنی با ظریف آمادگی این کشور را برای ارسال کمک های تخصصی بیشتر و نیز در اختیار قراردادن تمام یافته ها و روش های مبارزه با کرونا و همکاری علمی با ایران اعلام کرد.

العالم- آسیا

وانگ یی وزیر امور خارجه جمهوری خلق چین بعد از ظهر امروز (جمعه) با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران تلفنی گفتگو کرد.

در این گفتگو وانگ یی با تشکر از ظریف به عنوان اولین مقام خارجی که پس از شیوع کرونا در چین با دولت و ملت آن کشور ابراز همدردی کرد، با ابراز تاسف از شیوع این بیماری در ایران با دولت و ملت ایران ابراز همدردی کرد و آمادگی چین را برای ارسال کمک های تخصصی بیشتر و نیز در اختیار قراردادن تمام یافته ها و روش ها مبارزه با کرونا و همکاری علمی با ایران اعلام کرد.

ظریف نیز ضمن قدردانی از کمک های فنی و تخصصی چین، همه گیری کرونا را یک مساله جهانی خواند و راه حل آن را همکاری و همدلی همه کشورها به دور از سیاسی کردن آن خواند و از همکاری محققان و پژوهشگران دو کشور برای تحقیقات علمی مشترک برای ریشه کنی این بیماری استقبال کرد.

لازم به ذکر است، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران روز پنجشنبه سوم بهمن ماه و در اوایل شیوع ویروس کرونا در چین در پیامی توئیتری به زبان چینی اعلام کرد که ایران همواره در کنار مردم چین بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی وارد اسلام‌آباد شد


استعفا مدیرعامل تروث سوشال پس از ثبت 1.1 میلیارد دلار زیان


نمایندگی ایران: توقیف کشتی حامل تجهیزات پزشکی «توسکا» نقض آشکار قوانین بین‌المللی است


فون‌درلاین: هدف مشترک اروپا، مذاکره برای پایان پایدار جنگ است


تخریب یک مسجد و چند ساختمان غیرنظامی در سوریه توسط ارتش رژیم صهیونیستی


عراقچی اهداف سفر منطقه ای خود را تشریح کرد


هشدار فراکسیون حزب‌الله در پارلمان لبنان درباره پیامدهای ناگوار مذاکره مستقیم با رژیم صهیونیستی


بیانیه دفتر نخست‌وزیری رژیم اسرائیل درباره تومور سرطانی نتانیاهو


لندن در واکنش به فشار ترامپ بر سر فالکلند: حاکمیت با انگلیس است


حزب‌الله: آتش‌بس بدون تعهدات "اسرائیل" بی‌معنی است