سازمان جهانی بهداشت سطح هشدار کرونا را افزایش داد

جمعه 9 اسفند 1398
21:11
سازمان جهانی بهداشت سطح هشدار کرونا را افزایش داد دبیر کل سازمان جهانی بهداشت با تاکید بر افزایش مبتلایان و کشورهای درگیر با ویروس کرونا اعلام کرد که این سازمان سطح خطر جهانی را افزایش می‌دهد.

العالم

«تدروس آدهانوم گبریسوس» دبیر کل سازمان جهانی بهداشت جمعه‌شب در کنفرانسی خبری درباره آخرین وضعیت شیوع ویروس کرونا در سطح جهان گفت: تداوم افزایش شمار مبتلایان به ویروس کووید۱۹ و شمار کشورهای متاثر از آن در چند روز گذشته آشکارا باعث نگرانی است.

وی تاکید کرد: اپیدمیولوژیست‌های ما به صورت مستمر این تحولات را نظارت می‌کردند و ما اکنون ارزیابی خود را از خطر شیوع و خط تاثیرگذاری ویروس کووید۱۹ در سطح جهانی به «بسیار بالا» افزایش می‌دهیم.

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت در عین حال با دعوت از کشورها برای همکاری در راستای مقابله با این بیمار گفت: بزرگترین دشمن ما اکنون خود ویروس کرونا نیست. ترس و شایعه است و بزرگترین سرمایه ما حقایق، عقلانیت و همبستگی است.

ویروس کرونا با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت و تاکنون دهها هزار نفر را در این کشور مبتلا و جان نزدیک به ۳ هزار نفر را گرفته است.

ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده و شمار مبتلایان به این بیماری در کشور به ۳۸۸ نفر و جان باختگان ۳۴ تن رسیده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین