جلسه رأی اعتماد پارلمان عراق به کابینه علاوی به حد نصاب نرسید

يکشنبه 11 اسفند 1398
17:20
جلسه رأی اعتماد پارلمان عراق به کابینه علاوی به حد نصاب نرسید جلسه رأی اعتماد پارلمان عراق به کابینه محمد علاوی به علت عدم حد نصاب نمایندگان به تعویق افتاد.

العالم - عراق

جلسه رأی اعتماد پارلمان عراق به کابینه «محمد توفیق علاوی» سرانجام پس از دو مرتبه تأخیر نیم ساعته، به حد نصاب نرسید و به تعویق افتاد.

به نوشته وبگاه السومریه نیوز، «محمد الحلبوسی» نیز اعلام کرده است که فردا (دوشنبه) آخرین مهلت محمد علاوی است تا دولت خود را تشکیل دهد.

تعویق جلسه پارلمان عراق در حالی است که پیش از این نیز دو مرتبه این جلسه به تعویق افتاده بود. «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق در ۱۲ بهمن «محمد توفیق علاوی» را برای تشکیل کابینه معرفی کرد و از آن زمان تا کنون علاوی در پی رایزنی با جریان‌های سیاسی مختلف برای تکمیل لیست وزرای خود است.

جلسه امروز نیز در حالی به حد نصاب نرسید که منابع عراقی نوشته‌اند که برخی نمایندگان اهل سنت و احزاب کُرد در بیرون از صحن پارلمان نشسته بودند و وارد صحن نمی‌شدند و درخواست‌های حلبوسی نیز به جایی نرسید.

در همین حال بسیاری از منابع خبری عراقی اطلاع دادند که «محمد علاوی» قصد داشت فقط برای 16 وزیر خود رأی اعتماد بگیرد و تعیین تکلیف عمده وزرای اهل سنت و کرد را به جلسه دیگری موکول کند.

0% ...

آخرین اخبار

سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی


با حکم قالیباف، بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد


وزیر نیرو: ظرفیت نیروگاه‌های خورشیدی کشور از ۵۰۰۰ مگاوات عبور کرد


بقائی: حملات آمریکایی-صهیونیستی علیه ایران، «تجاوز نظامی غیرقانونی و مجرمانه» بود


حماده: نتانیاهو رژیم صهیونیستی را در تنگنا قرار داده است


فعالان ناوگان صمود از شکنجه خود توسط اشغالگران صهیونیست خبر دادند +فیلم 


دیدار مجدد وزیر کشور پاکستان با عراقچی