دخالت هلند در امور سوریه؛ منطقه پرواز ممنوع در ادلب اعمال شود

پنج‌شنبه 15 اسفند 1398
17:00
دخالت هلند در امور سوریه؛ منطقه پرواز ممنوع در ادلب اعمال شود
دولت هلند در راستای حمایت از تروریست‌های حاضر در ادلب، خواستار ایجاد منطقه پرواز ممنوع در آسمان این استان سوریه شد.

العالم - اروپا

«استِف بلوک» وزیر خارجه هلند، در اظهاراتی مداخله‌جویانه در امور داخلی سوریه، گفت باید بر فراز استان ادلب در سوریه، منطقه پرواز ممنوع اعلام شود.

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح»، بلوک در اظهاراتی توضیح داد: «بیایید یک قدم به عقب برویم و مطمئن شویم که حداقل، حملات هوایی در ادلب متوقف شود. این یعنی هیچ جنگنده یا بالگرد سوری [آنجا] پرواز نکند. به بیان دیگر، منطقه پرواز ممنوع برای اسد بر فراز ادلب».

وی با بیان اینکه موضوع اعمال منطقه پرواز ممنوع در ادلب را فردا (جمعه) طی نشست شورای امور خارجی هلند مطرح می‌کند، افزود: «اتحادیه اروپا باید با روسیه و ترکیه رایزنی کند تا اسد انتخابی به جز نگه داشتن نیروی هوایی خود روی زمین نداشته باشد».

وزیر خارجه هلند در ادامه ادعاهایش گفت: «بسته شدن حریم هوایی بر فراز ادلب باید تحت نظارت بین‌المللی قرار بگیرد و اگر حمله هوایی در ادلب رخ دهد، می‌فهمیم که چه کسی مسئول است».

بولک با درخواست از جامعه جهانی برای درک آنچه که «نگرانی‌های مشروع امنیتی» توصیف کرد، خواستار تنش‌زدایی برای جلوگیری از تقابل نظامی بین ترکیه و روسیه شد.

ارتش ترکیه از روز یکشنبه، بعد از افزایش تلفات ماجراجویی نظامی خود در ادلب و بیشتر شدن ابعاد این رسوایی، تجاوز نظامی جدیدی را به خاک سوریه با اسم رمز «عملیات سپر بهار» برای حمایت از گروه‌های تروریستی در برابر عملیات ارتش سوریه در ادلب آغاز کرد.

«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه نیز امروز به مسکو رفت تا از «ولادیمیر پوتین» همتای روس خود بخواهد مانع تداوم عملیات ارتش سوریه ضد تروریست‌ها در ادلب شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سازمان ملل خواستار تمدید آتش‌بس میان ایران و آمریکا شد


هشدار سفارت ایران در اتریش درباره عواقب شدید هرگونه اقدام تحریک‌آمیز


دیدار مهدیه اسفندیاری با وزیر امور خارجه


پاکستان یورش صهیونیست‌ها به مسجد الاقصی را محکوم کرد


عفو بین الملل: ادامه تجارت اروپا با "اسرائیل" شرم آور است


بقائی: تصمیم قطعی برای شرکت یا عدم شرکت در مذاکرات پاکستان هنوز گرفته نشده است


پزشکیان: باید به جای رقابت‌های مخرب، رقابت در خدمت‌رسانی شکل بگیرد


الحوثی: در برابر هرگونه تجاوز به ایران، بی‌طرف نخواهیم بود


کارشناس نظامی روسیه: تعرض به ناو ایرانی مغایر با حقوق بین‌الملل بود/ پیام پهپادهای صورتی


رئیس جمهور نیکاراگوئه: ترامپ عقل سالمی ندارد