ترامپ آمار مرگ و میر کرونا را زیر سوال برد

پنج‌شنبه 15 اسفند 1398
18:26
ترامپ آمار مرگ و میر کرونا را زیر سوال برد رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه‌ای آمار مرگ و میر ۳.۴ درصدی ناشی از ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» را زیر سوال برد و گفت آدم‌های زیادی به این بیماری مبتلا می‌شوند و خوب می‌شوند.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با فاکس‌نیوز آمار سازمان جهانی بهداشت درباره میزان تلفات ویروس کرونا را زیر سوال برد.

به نوشته پایگاه خبری «هیل» ترامپ در یک مصاحبه تلفنی با فاکس‌نیوز مدعی شد آمار ارئه‌‌شده توسط سازمان جهانی بهداشت مبنی بر مرگ ۳.۴ درصد از بیماران مبتلا به کرونا غلط است.

او در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در خصوص نرخ مرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا چه فکر می‌کند گفت: «فکر می‌کنم نرخ ۳.۴ درصد عدد کاملاً غلطی است.»

ترامپ در ادامه گفت: «آدم‌های خیلی زیادی این بیماری را می‌گیرند و خیلی هم خفیف است. آنها سریع خوب می‌شوند. حتی لازم نیست به پزشک هم مراجعه کنند. شما هیچوقت درباره این آدم‌ها چیزی نمی‌شنوید.»

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه درباره نرخ مبتلایانی که بر اثر ابتلا به بیماری «کووید-۱۹» جانشان را از دست می‌دهند گفت: «من شخصاً فکر می‌کنم رقم واقعی زیر ۱ درصد است.»

مقام‌های سازمان جهانی بهداشت در یک کنفرانس خبری روز سه‌شنبه نرخ مرگ و میر مبتلایان به کرونا را ۳.۴ درصد اعلام کردند. این رقم، پیش از این ۲ درصد اعلام شده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا: بحران خاورمیانه بزرگترین بحران قرن است


اروپا به دنبال «تسکین فوری» بحران قیمت انرژی


مقاومت عراق در بالاترین سطح از آمادگی قرار دارد


راهکار ترامپ برای بحران خودکشی کهنه‌سربازان آمریکایی


بیانیه وزارت خارجه درباره تعرض آمریکا به کشتی تجاری ایرانی توسکا


سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند