تونس ارتباطات دریایی خود را با شمال ایتالیا متوقف کرد

پنج‌شنبه 15 اسفند 1398
17:17
تونس ارتباطات دریایی خود را با شمال ایتالیا متوقف کرد وزیر بهداشت تونس اعلام کرد که این کشور برای جلوگیری از گسترش شیوع ویروس کرونا ارتباطات دریایی خود را با شمال ایتالیا به حالت تعلیق در می آورد.

العالم - تونس

به گزارش امروز (پنجشنبه) شبکه «تونس الان»، "عبداللطیف المکی" وزیر بهداشت تونس در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت که برای کاهش سفرها از شمال ایتالیا به کشور، تصمیم گرفته شد ارتباطات دریایی با شهر جنوه در شمال ایتالیا به حالت تعلیق دربیاید.

وی افزود: این تصمیم پس از رایزنی با نمایندگان و مسئولان نهادهای حمل و نقل اتخاذ شد.

وزارت بهداشت تونس چند روز پیش اعلام کرده بود که یک شهروند تونسی ۴۰ ساله که چندی پیش از ایتالیا بازگشته، مبتلا به کرونا است.

طبق این گزارش، این تونسی در ۲۷ فوریه از ایتالیا به کشورش بازگشته، اما در آن زمان علائمی از بیماری نداشت.

تونس در حالی اقدام به توقف ارتباطات دریایی خود با شمال ایتالیا کرده که بنابر اعلام مقامات رسمی تونس تنها یک تونسی به ویروس کرونا مبتلا شده است.

این در حالی است که شیوع کرونا در ایتالیا روز به روز افزایش یافته و شمار مبتلایان به این ویروس اکنون به بیش از سه هزار نفر رسیده است که بیش از صد نفر از آن ها جان خود را از دست داده اند.

ایتالیا همه نهادهای آموزشی خود از جمله مدارس و دانشگاه ها را تا نیمه ماه مارس آتی تعطیل کرده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن


تاسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان با ده ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت


ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد


حادثه دریایی در دریای عمان


«تشدید در برابر تشدید»؛ معادله مرحله پیش‌روی تحولات یمن