ترکیه: ۲۱ نفر از نیروهای ارتش سوریه را کشتیم

جمعه 16 اسفند 1398
09:22
ترکیه: ۲۱ نفر از نیروهای ارتش سوریه را کشتیم وزارت دفاع ترکیه بامداد جمعه مدعی شد در حمله این کشور به مواضع ارتش سوریه ۲۱ عضو نیروهای مسلح سوریه به شهادت رسیده‌اند.

العالم-سوريه

وزارت دفاع ترکیه بامداد جمعه در بیانیه‌ای مدعی شده بعد از کشته شدن ۲ نظامی این کشور به ارتش سوریه حمله کرده است.

«آناتولی» به نقل از وزارت دفاع ترکیه گزارش داد آنکارا ۲۱ عضو نیروهای مسلح دولت سوریه را «کشته» و ۲ توپخانه و ۲ سکوی پرتاب موشک این کشور را تخریب کرده است.

ساعاتی قبل‌تر، وزارت دفاع ترکیه روز پنجشنبه اعلام کرده بود دو نظامی این کشور در سوریه کشته و سه نظامی دیگر زخمی شده‌اند.

وزارت دفاع ترکیه طی این هفته از کشته شدن چهار تن از نیروهای خود در سوریه خبر داده بود. این چهار تن علاوه بر ۳۴ نفری است که هفته گذشته در حمله هوایی نیروهای روسیه و سوریه در اطراف سراقب کشته شدند.

«ولادیمیر پوتین» و «رجب طیب اردوغان»، روسای جمهور روسیه و ترکیه روز پنجشنبه (۱۵ اسفندماه) اعلام کردند به توافقی برای برقراری آتش‌بس در ادلب سوریه دست پیدا کرده‌اند.

رسانه‌ها گزارش دادند آنکارا و مسکو همچنین توافق کرده‌اند برای نظارت بر منطقه کاهش تنش، در شهرک‌های نزدیک ادلب گشت‌زنی‌های مشترک برقرار کنند.

همچنین مقرر شده در طول بزرگراه M4 سوریه یک کریدور امنیتی به عمق ۶ کیلومتر هم از شمال و هم از جنوب ایجاد شود. قرار است بر سر سایر ملاک‌ها ظرف ۷ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود.

ارتش ترکیه از روز یکشنبه، بعد از افزایش تلفات ماجراجویی نظامی خود در ادلب و بیشتر شدن ابعاد این رسوایی، تجاوز نظامی جدیدی را به خاک سوریه با اسم رمز «عملیات سپر بهار» برای حمایت از گروه‌های تروریستی در برابر عملیات ارتش سوریه در ادلب آغاز کرد.

وزارت دفاع ترکیه شامگاه سه‌شنبه (۱۳ اسفند) در بیانیه‌ای از افزایش شمار تلفات نیروهای خود در درگیری‌های شمال غرب سوریه خبر داده بود. تلفات این کشور طی دو هفته گذشته در درگیری‌های استان ادلب مطابق آمار رسمی وزارت دفاع این کشور بیش از ۴۰ نفر و ده‌ها زخمی است.

«ایگور کناشنکوف» سخنگوی وزارت دفاع روسیه روز گذشته از ترکیه به دلیل عدم پایبندی به تعهداتش ذیل توافق سوچی برای ایجاد منطقه امن در استان ادلب و همچنین کمک به تروریست‌ها انتقاد کرد.

کناشنکوف ضمن بیان اینکه اعزام نظامیان ترکیه به استان ادلب خلاف قوانین بین‌المللی است، از سکوت کشورهای غربی در این باره انتقاد کرد و گفت، نتیجه گذشت یک سال و نیم از توافق سوچی با ترکیه (برای حل وضعیت ادلب)، ادغام شدن استحکامات تروریست‌ها در ادلب با پست‌های دیدبانی ترکیه بود.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اعتراف آمریکا به افزایش تعداد نظامیان زخمی شده در جنگ با ایران


انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه