حملات سنگین به مواضع تروریست های النصره در حومه جنوبی ادلب

جمعه 16 اسفند 1398
11:19
یگان های ارتش سوریه، عصر دیروز حملات فشرده ای علیه تروریست های "جبهه النصره" در مناطق "کنصفره" و "کفرعوید" در حومه جنوبی ادلب انجام دادند و تحرکات و تلاش های آنها در خطوط درگیری را خنثی کردند.

العالم- سوریه

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) گزارش داد یگان های ارتش مستقر در حومه جنوبی ادلب با انجام حملات توپخانه ای و موشکی علیه مناطق حضور تروریست های النصره در شهرک های کفرعوید و کنصفره در منطقه "جبل الزاویه"، خطوط امدادرسانی آنها را قطع و حملات آنها را خنثی کردند.

گروه های تروریستی و در راس آنها جبهه النصره مواضع و پایگاه های ارتش را با استفاده از پهپادهای نیروهای ترکیه و پشتیبانی آنها در خطوط درگیری در منطقه "سراقب" و در محور "جبل الزاویه" هدف قرار می دادند ولی یگان های ارتش با آنها مقابله کردند و خسارت های زیادی به نفرات و تجهیزات آنها وارد کردند.

یگان های ارتش روز سه شنبه نیز گروه های تروریستی را از روستاها و شهرک های "جوباس"، "ترنبه"، "دادیخ" و "کفربطیخ" در غرب جاده بین المللی " حلب- دمشق" و روستای "حرازین" عقب راندند.

در تحولی دیگر، یگان های ارتش سوریه طی عملیات پاکسازی مناطق آزاد شده از اشغال تروریست ها در حومه جنوبی ادلب، یک شبکه تونل و تعدادی از استحکامات زیرزمینی گروه های تروریستی را در اطراف روستای "حاس" در جنوب غرب شهر" معره النعمان" کشف کردند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


خسارت 10 هزار میلیاردی جنگ بر چهره میراثی کهن


"جنگ خاموش اشغالگران" قطع آب سلاحی برای کوچ اجباری فلسطینیان در شمال کرانه باختری + ویدئو


نمادی از عشق و پیاده‌روی؛ رونمایی از تمبر اختصاصی اربعین در کربلا


گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای هندی


گزارش خبرنگار شبکه ۱۴رژیم صهیونیستی از تمرد در تیپ «گفعاتی» این رژیم


از میناب تا کربلا؛ تجدید میثاق با خون شهدا در قلب کربلا