رئیس جنبش النهضه تونس درگذشت خسروشاهی را تسلیت گفت

جمعه 16 اسفند 1398
11:43
رئیس جنبش النهضه تونس درگذشت خسروشاهی را تسلیت گفت

«راشد الغنوشی» رئیس حزب جنبش النهضه تونس با صدور بیانیه ای درگذشت حجت الاسلام و المسلمین سید هادی خسروشاهی را تسلیت گفت.

العالم- تونس

الغنوشی در این پیام خود درگذشت حجت الاسلام و المسلمین خسروشاهی دیپلمات سابق را که «مرد تاریخ و تقریب» شناخته می شد به خانواده و دوستانش تسلیت گفت.

سید هادی خسروشاهی که از چند روز قبل در قم گرفتار بیماری کرونا شده بود به دلیل کهولت سن صبح پنجشنبه ۸ اسفند ماه ۱۳۹۸ در بیمارستان مسیح دانشوری تهران درگذشت.

حجت الاسلام و المسلمین خسروشاهی هشتاد و یک سال داشت که دار فانی را وداع گفت و تقریبا هر آنچه از دستش برآمد، برای ایران و اسلام کرد؛ هم در تاریخ‌ نگاری و هم در تقریب مذاهب اسلامی.

«سیدهادی خسروشاهی» اما شخصیتی سهل و ممتنع بود. در تقریب مذاهب اسلامی جلودار بود. شاید کنفرانسی نتوان پیدا کرد که نشان و نشانه‌ای از او در آن نباشد.

از جرج جردق اندیشمند مسیحی لبنان، صادق المهدی از رهبران حرکت‌های اسلامی سودان و محمد صفوت، دبیر رابطة‌ العالم الاسلامی و شیخ حامد ابوالنصر، مرشد اخوان مصر و علامه سیدمحمدحسین فضل‌الله، مرجع تقلید شیعیان لبنان و عبدالرحمن خلیفه، رهبر اخوان‌المسلمین اردن تا شیخ سعید شعبان، رئیس حرکت اسلامی لبنان و شیخ عثمان عبدالعزیز، رئیس حرکت اسلامی کردستان و قاضی حسین احمد، رهبر جماعت اسلامی پاکستان و سید محمد باقر حکیم، از رهبران سیاسی عراق و شیخ راشد الغنوشی، رهبر حرکت اسلامی تونس و عباسی مدنی، رهبر جبهه نجات اسلامی الجزایر و خیلی‌های دیگر، تنها بخشی از فهرست بلندبالایی از کسانی است که او در این سال‌های عمر با آنان ارتباط داشت و آنان نیز می‌شناختندش و حرفش را قبول داشتند.

او حتی سال‌ها سفیر ایران در واتیکان بود و در قلب جهان مسیحیت، و در دیدارها با پاپ ژان پل دوم، تنها به تحبیب قلوب می‌اندیشید.

ايرنا

0% ...

آخرین اخبار

تشدید اختلال روانی و خودکشی۶۶ نظامی ارتش اشغالگر +فیلم


۳۰۰ کودک در ۳۰۰ روز؛ گزارش یونیسف از شهادت روزانه کودکان غزه در دوران آتش‌بس


نتایج یک نظرسنجی؛ اکثر آمریکایی‌ها جنگ با ایران را عامل بی‌ثباتی خاورمیانه می‌دانند


تحلیل روزنامه پاکستانی؛ رئیس‌جمهور آمریکا و اسلاف او درک درستی از مسائل جهانی ندارند


هشدار دیلی‌تلگراف؛ جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران یک اشتباه تاریخی است


انتقاد تند سندرز: ترامپ کشور را به سوی جنگ فاجعه‌بار سوق داد


گزارش العالم از جزئیات عملیات جدید یمنی‌ها علیه اهداف سعودی +فیلم


رژیم صهیونیستی جنوب لبنان را هدف حملات توپخانه ای قرارداد


گزارش وقوع چندین انفجار در شمال شرقی یمن


خشم ترامپ از گزارش‌های اتمام ذخایر مهمات آمریکا در جنگ با ایران