ادامه کاهش فوتی های کرونا در چین

دوشنبه 19 اسفند 1398
08:14
ادامه کاهش فوتی های کرونا در چین در حالی که آمارها نشان می دهد در کشورهایی مانند ایتالیا و کره جنوبی در ۲۴ ساعت گذشته به ترتیب ۱۴۹۲ و ۲۴۸ تن به ویروس کرونا مبتلا شده اند این رقم در چین تنها ۴۰ نفر بوده است که ۳۶ تن آن هم در هوبی کانون شیوع کرونا ثبت شده است.

العالم ـ آسیا

کمیسیون ملی بهداشت چین روز دوشنبه اعلام کرد چهار فرد دیگر که در ۲۴ ساعت گذشته به کرونا مبتلا شده اند در استان گانسو واقع در شمال غرب چین ثبت شده است این کمیسیون همچنین اعلام کرد در شبانه روز گذشته تنها ۲۳ تن بر اثر کرونا در چین فوت شده اند که تمامی آنها در استان هوبی بوده اند.

گزارش ها نشان می دهد برای دومین روز متوالی آمار مبتلایان و همچنین فوت شدگان بر اثر کرونا در خارج از استان هوبی، کانون شیوع کرونا به صفر رسیده است.

آمارها حاکی است در ایتالیا در ۲۴ ساعت گذشته فوت ۱۳۳ تن و ابتلای یک هزار و ۴۹۲ مورد جدید ثبت شده است بر این اساس تعداد کل مبتلایان به کرونا در این کشور به ۷۳۷۵ نفر رسیده است.

در کره جنوبی نیز آمار کل مبتلایان به بیش از ۷۳۰۰ نفر و تعداد فوتی ها به ۵۰ تن رسیده است.

به گزارش ایرنا، در ایران نیز تعداد مبتلایان پنج هزار و ۵۶۶ و فوتی ها ۱۹۴ و در آمریکا هم تعداد مبتلایان ۵۲۱ تن و آمار فوتی ها هم ۲۱ نفر اعلام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

آمریکا آغاز تجاوزات به ایران برای سیزدهمین شب پیاپی را اعلام کرد


صدای انفجار در ۷ نقطه از شهر اهواز در استان خوزستان، جنوب غربی این کشور، شنیده شد.


حمله موشکی آمریکا به اطراف شهر اهواز


دریادار سیاری: قدرت ‌ایران برای آمریکا غیر‌قابل باور و هضم است‌


نماینده ایران در سازمان ملل: به دفاع و حفاظت از تمامیت و حاکمیت ارضی خود ادامه خواهیم داد


دیدار نخست وزیر عراق با رئیس مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: 10سرباز مجروح به بیمارستان نظامی در آلمان منتقل شدند


پایگاه علی السالم کویت هدف قرار گرفت


وزیر امور خارجه وارد قرقیزستان شد


واکنش کاربران به انتشار تصویر لامین یامال روی پهپاد ایرانی