پیشتازی «بایدن» در برابر «سندرز» و «ترامپ» در نظرسنجی‌های آمریکا

دوشنبه 19 اسفند 1398
22:46
پیشتازی «بایدن» در برابر «سندرز» و «ترامپ» در نظرسنجی‌های آمریکا
نتایج نظرسنجی‌های جدید از پیشتاز بودن «جو بایدن» هم در مرحله درون‌حزبی و هم در مرحله نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا حکایت دارد.

العالم - آمریکا

نتایج جدیدترین نظرسنجی‌ها از «جو بایدن»، نامزد پیشتاز حزب دموکرات در برابر رقیبش «برنی سندرز» در گام بعدی مرحله درون‌حزبی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا و «دونالد ترامپ» در انتخابات نهایی حکایت دارند.

در نظرسنجی دانشگاه مان‌ماوث» که نتایج آن امروز دوشنبه منتشر شده «جو بایدن» با اختلاف ۱۵ درصدی از «برنی سندرز» در انتخابات ایالت «میشیگان» پیشی گرفته است.

۵۱ درصد از شرکت‌کنندگان در نظرسنجی این دانشگاه گفته‌اند در انتخابات ایالت میشیگان که سه‌شنبه همراه با انتخابات پنج ایالت دیگر برگزار می‌شود به جو بایدن رأی خواهند داد و ۳۶ درصد گفته‌اند که انتخاب آنها برنی سندرز خواهد بود.

پیش از این نظرسنجی‌های دیگر هم در آمریکا بر حمایت بیشتری رأی دهندگان از جو بایدن در برابر برنی سندرز تأکید کرده‌اند.

پیروزی در انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها در میشیگان از آن جهت حائز اهمیت است که نامزد پیروز را صاحب ۱۲۵ «وکیل انتخاباتی» خواهد کرد.

پیش از نظرسنجی «دیترویت فری‌پرس» نشان می‌داد جو بایدن در انتخابات میشیگان با اختلاف ۲۴ درصدی از سندرز پیشی گرفته است.

برخی نظرسنجی‌های دیگر هم از رأی‌دهندگان پرسیده‌اند در صورتی که «جو بایدن» به عنوان نامزد حزب دموکرات انتخاب شود و در برابر ترامپ قرار بگیرد به کدام‌یک رأی خواهید داد. این نظرسنجی‌ها هم بایدن را در وضعیت بهتری نسبت به ترامپ نشان می‌دهند.

نظرسنجی سی‌ان‌ان که بین ۴ تا ۷ مارس انجام شده (۱۴ تا ۱۷ اسفند) از پیشتازی ۱۰ درصد بایدن در برابر ترامپ خبر می‌دهند. ۵۳ درصد شرکت‌کنندگان در این رأی‌گیری گفته‌اند به بایدن و ۴۳ درصد به ترامپ رأی می‌دهند.

در نظرسنجی دیگری که یاهو نیوز انجام داده جو بایدن با ۵۰ درصد در برابر ۴۱ درصد ترامپ را شکست خواهد داد.

نتایج نظرسنجی‌های آمریکا بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۲۰۱۶ به شدت در معرض تردید قرار گرفته‌اند. در انتخابات آن سال، اکثر نظرسنجی‌ها از پیروزی «هیلاری کلینتون» در برابر ترامپ خبر می‌دادند اما در انتخابات واقعی، عکس این نتیجه حاصل شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر بهداشت: خسارت هشت هزار میلیارد تومانی به زیرساخت‌های سلامت کشور در جنگ


تفاهم وزرای بهداشت و خارجه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ


دیدار رئیس‌جمهور با رهبر انقلاب، نشان استمرار ارتباط مبتنی بر اعتماد و حمایت است


یورش گسترده نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت اسرای آزادشده


نماینده پارلمان عراق: خروج نیروهای خارجی از کشور، درخواست حاکمیتی و ملی است


واکنش وزارت خارجه ایران به جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


افشای فرار ترامپ بزدل با کامیون حمل غذا!


افزایش شمار قربانیان زلزله مهیب کلمبیا به 132 نفر + فیلم


روسیه: بروکسل به دنبال ایجاد شکاف میان کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا است


حملات موشکی و پهپادی یمن به شبه نظامیان وابسته به عربستان