نماینده اتحادیه اروپا در وین: لغو تحریم‌ها بخش مهمی از برجام است

سه شنبه 20 اسفند 1398
22:09
نماینده اتحادیه اروپا در وین: لغو تحریم‌ها بخش مهمی از برجام است نماینده اتحادیه اروپا در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با اشاره به حمایت کامل این اتحادیه از برجام، تصریح کرد که لغو تحریم‌ها بخش مهمی از این توافق به‌شمار می‌رود.

العالم ـ اروپا

استفن کلمنت این اظهارات را روز سه‌شنبه در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی مطرح کرد. وی تصریح کرد؛ اتحادیه اروپا تعهد قاطعانه خود را نسبت به برجام و تداوم حمایت از آن اعلام می‌دارد.
کلمنت افزود: این اتحادیه نسبت به همکاری با جامعه جهانی برای حفظ برجام به عنوان دستاورد مهم چند جانبه‌ای که وفق قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل متحد به تأیید رسید، مصمم است.
این سیاستمدار اروپایی تصریح کرد؛ برجام عنصر کلیدی معماری عدم اشاعه تسلیحات هسته‌ای است که برای امنیت منطقه، اروپا و جهان حائز اهمیت است.
وی با بیان اینکه برجام ضامن صلح آمیز بودن ماهیت برنامه هسته ای ایران است، تصریح کرد که اجرای کامل آن بسیار حائز اهمیت است.

نماینده اتحادیه اروپا در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین با بیان اینکه برجام ضامن صلح آمیز بودن ماهیت برنامه هسته ای ایران است، تصریح کرد که اجرای کامل آن، حیاتی و بسیار حائز اهمیت است.
کلمنت در بخش دیگری از اظهارات خود، مراتب تأسف عمیق اتحادیه اروپا از خروج آمریکا از برجام و از سرگیری تحریم‌ها علیه ایران را اعلام کرد. وی از تمام کشورها خواست تا از اقداماتی که مانع اجرای تعهدات مندرج برجام می‌شود خودداری کنند.
وی تصریح کرد: در کنار اجرای کامل تعهدات هسته ای ایران در چارچوب برجام، لغو تحریم‌ها بخش مهمی از این توافق به‌شمار می‌رود. وی مدعی شد که اتحادیه اروپا تعهدات خود از جمله لغو تحریم‌های مورد اشاره در برجام را به طور کامل اجرا کرده است.
به گزارش ایرنا، این سیاستمدار اروپایی همچنین نسبت به کاهش تعهدات ایران تحت برجام از جمله عبور از ذخایر اورانیوم ابراز نگرانی کرد و مدعی شد که این اقدامات، غیر قابل بازگشت هستند.

وی افزود: اتحادیه اروپا از تصمیم پنجم ژانویه که ایران هیچ محدودیتی را در حوزه عملیات (هسته‌ای) نخواهد داشت عمیقاً متأسف است. این تصمیم زمانی گرفته شد که تنش‌ها در منطقه بسیار جدی است.
کلمنت افزود: از ایران می‌خواهیم تمام اقداماتی را که با برجام سازگار نیست به عقب بازگردانده و بدون فوقت وقت به اجرای کامل تعهداتش بازگردد.

0% ...

آخرین اخبار

بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


روایت قالیباف از اعلام خبر شهادت رهبر انقلاب اسلامی


ویدیوگرافیک/ ۱۰۰ روز نبرد طوفان الاقصی به روایت آمار و ارقام


هشدار سرلشکرعبداللهی: هر کشوری سپردفاعی آمریکا شود در آتش جنگ می‌سوزد


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"